I don't wanna miss a thing

I could stay awake just to hear you breathing,
Watch you smile while you are sleeping,
While you're far away and dreaming,
I could spend my life in this sweet surrender,
I could stay lost in this moment forever,
When every moment spent with you is a moment I treasure,

I don't wanna close my eyes,
I don't wanna fall asleep,
Cause I'd miss you babe,
And I don't wanna miss a thing,
Cause even when I dream of you,
The sweetest dream would never do,
I'd still miss you babe,
And I don't wanna miss a thing.

Lying close to you,
feeling your heart beating,
And I'm wondering what you're dreaming,
Wondering if it's me you're seeing,
And then I kiss your eyes,
And thank God we're together,
I just wanna stay with you in this moment forever,
Forever and ever.


Glad, väldigt glad

Då är mina 3 veckors arbete avklarade, bara avslutning och så med gänget i morgon. Det har enligt mig varit fantastiskt roliga veckor och nya människor har man fått lära känna. Ett ordentligt bagage med kunskap tar jag med mig och en summa pengar. Även affärsidé och produkter kommer fortsätta att gå till försäljning.
Imorgon är det 1 månad kvar av lovet, längtar faktiskt till skolan men det är för jag älskar det jag håller på med och alla fina människor omkring en.

Sista tiden nu av lovet ska jag njuta till max, umgås med fina människor och en massa annat. En grej som också är spikat nu är när tapetserar gubbarna ska komma och fixa mitt rum, ååh va skönt de kommer bli och snyggt. Om 3 veckor har jag ett ny designat och fixat rum. Mer grejer ska köpas in men en hel del av dom stora sakerna som säng och sånt väntar i kartonger i min söta lilla klädkammare.

Nu ska jag fixa med kläder som ligger i högar och väntar på att komma in i garderoben och klädkammaren sen blir det en skål med glass och någon film.
Helgen har sina planer, söndag blir de G5! favorittjejerna helt enkelt!
Tjingeling

Den ena löser det andra.

Försäljningsdag 2, lite segt men håller uppe humöret.
En trevlig dam köpte av mig idag och jag ska från och med nu inte störa mig på äldre människor. Den här damen var en av dom trevligaste jag mött och jag blev faktiskt rörd av en fritt främmande dam kan öppna sig så och prata fritt om livet. Min handledare var och hälsade på mig just under detta inköp och den här damen verkligen uppskattade att ungdomar vill satsa i framtiden. På dem drygt 5 minuterna jag prata med henne fick jag höra saker man inte säger i första taget. Att hon hade ett ensamt liv sedan 2 år tillbaka då hennes man dog, att samhället är uppbyggt på sällskapsvis och det håller jag med. Direkt när hon sa det slog de mig att ja en buss t.ex. Den har en massa dubbel sätten men knapp några solo platser.  Ifall så var hon så tacksam att hon fick kolla på sakerna i mitt resekit plus att jag hjälpte henne med batterierna till minificklampan som man får med i paketet.

Hon var helt enkelt glad att få prata av sig lite för vem ska hon annars göra det med? Kan verkligen förstå hur tufft det är att gå från att ha en partner, gå från 2 personer till 1.
Att gå från att prata med någon vid köksbordet till att sitta och prata med sig själv.
Fick faktiskt mer respekt för dom äldre tack vare den här damen, menar inte att alla är så trevliga men många är ensamma och uppskattar oss kreativa unga människor.Hon var så nöjd så hon gav mig 100kr för kitet även när jag bara sa att de kostade 90. generöst, tack!

Behandla andra som du själv vill bli behandlad, det kommer man så otroligt långt med.
Alla har vi varit små, alla ska vi bli gamla.
Allt handlar om att respektera varandra

Längesedan sist

Jag vet att jag inte bloggar som vanligt eller som jag lovat. Men jag har just nu fullt upp om dagarna.
Är inne på min sista vecka försäljningsveckan. För er som har missat har jag precis som många ett kommunalt sommarjobb men lite annorlunda från att rensa ogräs. Går entreprenörsskap och får chansen att skapa en grund till starta eget men främst hitta på en affärsidé som senare ska säljas. Och mina damer och herrar jag säljer ett resekit. Hitta den idén genom att jag själv inte tycker det finns tillräckligt med det eller snarare inte alls. Försäljningen är igång, lite segt men det funkar bra. Nog pratat om det får mellan 6 till 8 tusen sen plus den vinsten jag säljer allt för.

På fredag är det galet nog 1 månad till skolan börjar igen. Om man längtar tyder det på att man gillar det man gör i skolan då? saknar otroligt många och nu kommer även en ny kull in på skolan.

Har inte mer att säga en att jag tar en dag i taget.
Ta hand om varandra, utan andra är man ingen
& även respekt till oss medianer ♥♥

Stora saker på gång

Är som sagt inne i min 3 veckors jobb period, i morgon har det redan gått en vecka. Lär mig så otroligt mycket som jag knappt tänkt på själv, det passar verkligen mig dels med min personlighet och val av gymnasielinje. Har utvecklat något jag trott på fast gjort det mindre för att kunna ha en färdig produkt i ett visst antal upplagor att sälja om 2 veckor. Vi har varit på 3 studiebesök och jag har fått en helt ny inblick på hur vissa saker som framstår som svåra kan lösas på ett super lätt sätt. Tänker inte dra in fler rader med babbel, affärsidén avvaktar jag att berätta om.

Älskar vårt lilla entreprenörs gäng & ledarna är fantastiska.
Vi alla är såklart från samma kommun fast jag och en till otroligt nog kommer från min lilla gulliga by.
Det är typ som skola om dagarna men otroligt mycket mer slappare men samtidigt så extremt mycket att få in i kunskap. För att röra på oss gör vi "huvud,axlar, knä och tå" ramsan lite då och då. Inte frivilligt från vi ungdomars sida men ledarna älskar det.

I morgon väntar en intervju med tidning runt kl 14.00.
Älskar att få säga mitt egna tycke om saker och ting. Det ska bli kul att få framföra allt de positiva som det här arbetet som även är en kurs har framfört. Jag vet vad man ska och inte ska säga i media, vad man måste tänka på och vad för frågor som kommer dyka upp så jag tror det kommer gå hur bra som helst.

Skriver mer i morgon..
Ta hand om er alla och gå inte barfota på
Blodblåsor stora som ett öra vill man inte ha under fötterna, tro mig.

Livet är inte rättvist

Har inte skrivit på länge men det har väl med att:
1. jag har inte orkat & 2. det är sommarlov.
Sedan sist har hunnit vara lite sjuk, jätte trevligt såhär på ett lov?!. Umgåtts med fina människor, hjälpt till i hemmet och lite sånt annat man ska göra på ett lov. Har ingen lust till att blogga i stora drag egentligen, man tar en dag i taget.På måndag börjar jag jobba det ska bli väldigt kul faktiskt, mina närmaste vänner har avslutat sina jobbperioder nu och då är det dags för min. Ahja! jag hinner med annat på helger och lite kvällar så jag deppar inte ihop. Något annat som verkligen tar musten ur mig är allt sjukhusbesök, jag har nog aldrig gått ifrån ett sjukhus glad? I vilken situation gör man det egentligen?.. När man fött barn kanske? Ingen aning men i alla fall så gick det inget vidare idag heller, åååååh. Det tog orken ur hela min dag så efter det åkte jag och mamma in till stan och kolla runt lite sen direkt och tränade. Orkar tyvärr inte skriva mer, nu ska jag ta något att äta och kolla fotbollen på tv.. mer ork har jag inte.

RSS 2.0