Full frys

Allt är bättre förutom min hals, just nu har jag bestämt mig för att ta mig jag ska till skolan i morgon och göra allt klart hur jag än mår för att sen kunna veta att jag kan vara hemma utan panik. Fast det kan ju ändras i morgon bitti när jag vaknar, men annars ska jag kämpa mig igenom dagen. Jag har kollat jönssonligan och full frys i princip hela dagen, hahahah! har ni inte sett full frys rekommenderar jag det, men dock ska man då ha ball humor för att verkligen kunna skratta.

har inget mer att säga, ska rigga upp massa glass nu och dricka och slappa vidare i soffan.
Ha det bra, va er själva för alla andra är redan upptagna ❤

Knock out

Efter en fruktansvärd natt med knappt någon sömn beslöt jag mig för att vara hemma idag, har ont i halsen och sådant typiskt skit. Har sovit flera omgångar idag men är fortfarande lika trött och slut i kroppen. Jag hoppas jag orkar ta mig till skolan i morgon så att jag kan få den sista saken klar sen har jag inget mer att göra i skolan på hela den här veckan.

Jag är alltid hungrig på något annat än vad som finns hemma, är så fruktansvärt sugen på spagetti och köttfärs sås av någon anledning men det får bli vad som finns hemma. Tänker rensa frysen på all glass vi har för det brinner verkligen i min hals. Glassen kyler så härligt och räddar en för en stund.
Nu blir det jönssonligan och mat.

På 2 röda sekunder

Lördag: klockan ringde runt 07.00 och då var det bara att hoppa upp och göra sig i ordning för jobb, runt 9 var vi på plats för att inta glass-säljandet och det gick bra, hade det varit varmare hade det såklart gått betydligt bättre. Träffade på Lena som var min lärare i andra klass, min mamma träffar henne ofta men jag har inte sett henne på flera år så det var kul att träffa på henne och fick även höra att kristin som var fritidsläraren mår bra och kommer ihåg mig.
Resumerar dagen som en: lugn och skön dag bland hundratals mumsiga glassar

Söndag: Eftersom väderfolket hade sagt att det skulle regna hela dagen följde jag inte med mamma till jobbet idag utan slappade i soffan tills telefonen ringer. Det var inget regn ute och i telefonen hör jag: taaa dig hit vi sitter i skiten.. klick! På 2 röda sekunder fick jag förvandlas från pyjamas till redo för jobb och som tur var min morbror i närheten så han körde mig dit eftersom det ligger på vägen hem till han. Kom dit och slängde på mig ett förkläde sen var det att köra igång, vi var 3 i linen som serverade ut mat som på ett rullande band samtidigt som man fick springa och fylla på allt möjligt. Efter 4 timmar non stop stod jag som slutkörd och skrek nästan efter mat. Har haft ont i halsen hela dagen och hoppas inte det blir värre. Allt blir så mycket roligare med folket på restaurangen, kockarna sjunger högt i köket även om dom inte är några idoler precis, vi ute i linen. jävlas med comradion ut till köket bara för att stressa dom och allt blir ett helt nöje. Det serverades mat till ungefär 700 pers och sen allt från glass, kaffe kakor. Diskbandet fick verkligen gå på högvarv och allt gick som ett band.
Resumerar dagen som: en stresspumpad dag som vi klarade av utan tvekan, men fötterna har klagat

Godnatt bloggen, hoppas verkligen inte min hals eller något blir värre under natten.

Slutet av något roligt

Go'kväll! får fortfarande inte kläm på studiobilderna eftersom det blev i något galet format vid överföring.
Slut pratat om det, började skolan kl 1 idag åkte in lite tidigare för att lämna in lite papper, träffade Hanna på bussen, alltid trevligt att träffa dig hanna.. jag vet att du läser det här haha. Var som sagt tidig i skolan men jag stötte på 4 av favorittjejerna så vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord. kommer sakna dig sara när du slutar och även sanna, ja verkligen alla som ska sluta. w.designs lektionen idag var kort och rolig, den sista lektionen av w.design någonsin typ. Det var lite sorligt för jag tycker verkligen om den lilla klassen vi har haft, som en liten familj har vi skrattat och plågats. Vi snackade utvärdering och betyg med johan, den läraren är en av dom mest yrkeserfarna jag träffat och en av dom bästa faktiskt. Jag är verkligen nöjd med mitt betyg, det har varit som ett helt nytt äventyr men det har varit kul, super kul!
Tack alla i w.designs klassen, fantastiska människor

Johan är ju trevlig som han är så han bad oss spela ett internet spel och den som fick mest poäng fick en muffins, med en cp trög dator så tog johnny hem vinsten. Vi som var där idag var dom enda som fick bra betyg alltså allt i från G till MVG. många fick ig och där var till och med någon som kommer få streck eftersom dom haft ofantlig frånvaro. streck är alltså värre än ig, har man streck räknas dem poäng kursen har varit på bort från ditt betyg/ slutbetyg av gymnasie tiden.

Nog pratat om skolan, har bara slappat idag när jag väl kom hem för jag ska jobba hela helgen så det blir inget mer än det så att säga. hoppas på fint väder så man får lite flåss i gumpen och press på sig vid matservering för det gillar jag faktiskt, jag tåler stress.

Vi hörs kanske imorgon kväll om jag inte är helt slutkörd efter många timmars arbete

Inte som jag vill

Studiobilderna sen igår vill inte som jag vill, formatet är konstig av någon anledning och ja som sagt det vill sig inte. Så dom får komma upp någon annan dag, skolan idag var helt okej. Har fått en hel del gjort och nu är alla prov avklarade så det som återstår i "läx-väg" är projektet vi håller på med sen är de klart. Idag gjorde jag ett arbetsmiljö & säkerhets prov, hade bara läst igenom det 2 ggr men jag orkade inte skjuta upp det till nästa vecka så jag gjorde det och resultatet blev så jag nästan flög av stolen. 39/39 p.
"Det här är den mest finformelerade och ordentliga skrivning,
jag haft under alla mina år som lärare"
"Du kommer gå långt det lovar jag, du vet vad du vill och kan"
Hör man något sådant av en sådan speciell lärare ska man ta åt sig och jag kunde bara buga och bocka för en bra undervisning. 3 tillfällen i veckan på 5 veckor, intensiv liten kurs men lärorik, verkligen!
Kursen fortsätter i dom andra åren men då med annan lärare.
Idag efter skolan var jag med mamma och pappa på återvinnings centralen och där kommer man nog synas lite i ett hörn när nya hiphip spelas på tv för där var dom i fullgång att spela in käraste tiffany persson.

Nu till något helt annat, närmare sagt choklad glass. Den väntar troget på mig i frysen sen ska jag nu se en stund på semifinalen i eurovision songtest, tror dock jag kommer tappa intresset fort.

Vi hörs imorgon

Full rulle

Som jag sagt har jag mycket på gång nu när det gäller allt möjligt, sista projektet i skolan är igång och vi är på god väg redan efter en dag. till helgen ska jag jobba så ikväll ska jag designa klart skyltarna till serveringen och plugga lite. Och det är väl så det kommer bli resten av dagen, jag kommer ta det lugnt och ägna dagen till att plugga.
Har en hel del att fixa med redigering, design och sådant men jag har faktiskt inte panik utan har det mesta helt under kontroll. Idag har jag varit indisk prinsessa för en dag.. eller ja i alla fall försökt. Vi har grund fotot sen så simsalabim så ska jag göra om till lite mer av den indiska synen och utseende. Slut resultat kommer nästa vecka men jag bjuder på lite härliga bilder från dagens fotografering:
Vi är medianer, vi lever livet varje dag


Många bollar i luften

Har inte bloggat så seriöst den senaste tiden men det är ganska många bollar i luften just nu. Mycket som snurrar i mitt huvud som både rör mitt liv just nu och längre fram. Samtidigt är det inte alls långt kvar till sommarlovet och det känns riktigt bra. Ska spendera det väl och bara leva livet.
Det är en väldigt stor diskussion kring kommunen och min skola just nu eftersom politiker har sagt sina ord. I nästa vecka ska vi agera och jag tror att det kommer ge resultat, kanske inte något stort men en början till en protest.
Har en konstig huvudvärk idag så jag ligger bara i soffan nu och slappar och hoppas det går över så jag kan ta mig iväg och hitta på saker ikväll :)

Vi hörs senare

Vilken hårfärg?

hej fina läsare!
dagens lilla inlägg kommer handla om er åsikt ang mitt hår. jag är en person som verkligen vågar göra saker med mitt hår. Jag har haft svart med en bred blond slinga, rödhårig, blond och allt man kan tänka sig men det det strösta steget jag tog var när jag klippte av mitt långa hår som var en ordentlig bit ner på ryggen till en axelkort page i somras. Jag ångrar inte det men det är väl klart jag saknar det ibland men mitt hår är 3ggr så tjockt som en vanlig persons och växer 3ggr så mycket som normalt. just därför gjorde jag det. Men nu till dagens fråga
Vad tycker ni jag ska ha för hårfärg?
Blond? brunett? kolafärgad?
tyck till
här är 3 olika förslag

tisdags kväll

slutade sent idag ja då menar jag vid 4 tiden. Tog mig hem och åt mackor sen gick jag ut och gick i det fina vädret och efter det släppte jag ut kissekatten i trädgården och slappade där en stund innan jag tog mig an lite pluggande av matte, det avbröts rätt snabbt eftersom det var dags för kvällsmat. pluggandet har väl gått sådär men ska fortsätta mer med det i morgon kväll. inget direkt roligt jag skriver men orkar inte idag heller. nu blir det tv en stund till sen är det dags att sova.

ny dag
nya möjligheter

Såhär på kvällskvisten

Hej! har haft fullt upp hela dagen, har saker att berätta då förstås men orkar faktiskt inte. Sitter och kollar gamla videos från högstadiet och jag kan inte mer än sakna den älskade klassen, vi var galna men bäst.
Imorgon efter skolan ska jag hålla mig hemma och plugga. Hoppas humöret håller sig uppe för känns en dag redan dåligt när man vaknar så blir det inget vidare.
På 3 dagar har jag köpt 3 par skor, visst låter de rimligt? Dock är 2 av paren helt vanliga svarta tygskor och svarta ballerina skor. Men det 3e paret lovade jag att visa, bilden är inte den bästa men det är tanken som räknas.
Älskade skor.. är helt kär och det bästa med allt är att dom är mina så klart! Dom är betydligt snyggare på fötterna och i verkligheten.
Nä nu får det vara bra för idag
skepp och hoj, en varm kopp oboy

Rallybrud

Har som sagt städat och tagit det lugnt idag och efter maten har jag spenderat timmarna ute på vägarna med pappa. Alla steg med övingskörningen går framåt extremt bra.. betydligt bättre än vad jag trodde och pappa börjar ge mig stora utmaningar nu som är något att bita i men jag klarar det och han sitter som stum i sätet bredvid.
Ahja! nog pratat om det.. Jag sa att jag skulle lägga upp lite bilder idag men jag skjuter upp det till i morgon för jag orkar helt enkelt inte. I morgon är det ingen vidare rolig dag i skolan, 2 långa pass med svenska och engelska består dagen av men efter skolan får vi se vad som händer. Har lite i tankarna men det återstår att se hur morgondagen blir. Något som också börjar bli aktuellt är att mitt andra jobb utanför skolan inom grafisk design närmar sig och jag ser verkligen fram emot det.
Nu ska jag inte skriva mer gojja utan mysa i soffan.
Tack för idag bloggen och alla sötisar!❤

En vanlig söndag

städar i min egna fart  och det går framåt sakta men säkert, senare idag efter lite mat i magen ska jag ut och övningköra det är väl det mest intressanta som kommer hända idag. Söndagar brukar inte vara så äventyrsfulla utan med en dag till att förberedda sig för veckan som kommer. Tänkte slänga upp lite bilder senare bl.a på mina nya bebisar som följde med mig hem igår efter en runda shopping. Veckan som kommer antar jag kommer bli en lugn förutom np prov och lite arbete. Sommarlovet närmar sig med storm och det glädjer nog varenda unge.

nu ska jag ta mig an min garderob och lägga in kläder, ha de fint!

Det drar mig ner

Det finns folk som vet
Det finns människor som vet men inte förstår
Det finns människor som stöttar mig vid fall
Det finns människor som går förbi
Men här står jag på egna ben

Under dom närmsta åren har jag lärt mig att tåla mer, ta mig i genom svåra situationer och acceptera mig själv som en bättre människa. Första smällen gör mest ont trovärdiga sanna ord. Första gången föll jag och allt braka ihop. Jag vaknade med samma tankar i huvudet dom följde mitt samvete om dagarna och var dem tankarna som fanns i huvudet när jag somnade om kvällarna. Minsta lilla blev till något stort och jag har nog aldrig gråtit så mycket som jag gjorde under den perioden. Vill tacka mina vänner för det är dom som hjälpte mig till där jag är idag och mina dagar nu för tiden är som en ny dröm varje dag jag öppnar ögonen. Ni vet vem som hjälpte mig, vem som fanns med från början till slut.

Människor kan känna medkänsla men aldrig förstå till fullt pris och så är dagens problem. Det jag har i ryggsäcken kan ni hjälpa mig med att få bort från mina tankar men när jag ska tackla problemet står jag där ensam med boxningshandskarna på. Ni ska inte känna skuld för att det inte går att stötta hela vägen med i den svåra situationen är minsta lilla stöd något stort.
När jag går fri på ett år lämnar det inte huvudet.
Tankarna kring det kommer och går mer eller mindre och ibland drar det ner mig. Jag är inte ensam att tackla dem här problemen utvalda på en sida av min släkt blev av någon anledning tilldelade det här. Det är inte som att stå på en VIP lista och vänta på något gott, tvärtom!
Det är som att ta nummerlapp och vänta på när ens tur ska slå in.

Det som bryter ner mig igen är att se min släkt med fler år med problemet än mig ta itu med det, att veta att när jag är i den åldern är det exakt lika mycket för mig.

en gång är en gång föralltid.


written by me

Hur mäts starkhet?

att stanna upp och ta hand om sina problem

att låta tankarna ta över och låta samvetet sättas på prov

det är då man vet hur mycket man orkar ta och hur stark man är

några muskler nämns inte

starkhet som starkhet

psykiskt som fysiskt


åker iväg en sväng

nu åker jag iväg till lödde en liten stund, finns på telefonen om något skulle knipa.
vi hörs kanske senare ikväll
take care❤

ombytta roller

Tror många har någon gång tänkt: Tänk om jag skulle varit det motsatta könet?
Tänk egentligen så annorlunda, jag är van hur en tjej har det, vad vi gör om dagarna och hur vi ser världen. Det finns så klart vissa saker man garanterat hade velat testa på om man var det motsatta könet för en dag.
Jag hade tagit chansen att få testa om chansen hade funnits där
Vad hade du gjort?

Update

Följ min blogg med bloglovin

jag vet

jag vet att jag inte bloggar men jag har häcken full med annat just nu så bloggen står stilla tills i morgon eller helgen skulle jag tro. fortfarande design och saker som ska ändras.
tjingeling

Pling plong.

BLOGGEN ÄR UNDER RENOVERING


Let's get retarded

jag och natheloo i väntan på den 3e
"hugo,sista chansen nu"
sen kom den 3e.. johanna då alltså
jag förvandlades till madagaskar flodhästen..
och johanna till en... AVATAR!
sen bar det av på äventyr....

Mitt i virvelvinden

efter den halvt långa skoldagen igår åkte jag till favoriterna och hade en underbar kväll, årets höjd punkt i deras by är en tradition kan man säga haha. marknad, mat och karuseller.. Vädret bra enligt mig eftersom det inte regna och rösten försvann efter ett antal gånger skrik och stim i virvelvinden. Äkte en annan också som inte var läskig i längden men ett visst moment där man släpptes hängandes trodde jag var min sista åkfärd. Kvällen, natten och morgonen spenderades hemma hos robin med underbara personer. Åkte hem till till dt mer lugna vid kvart i 12 och det blev inte som planerat. Jag hade ställt in mig på att komma hem duscha och äta sen designa lite skolarbeten och sen ut och köra lite med pappa. Inte precis så blev det nej. Jag fick mat i mig och skulle bara lägga mig en stund på sängen. Den lilla stunden blev att jag sov i 4 timmar. Herre gud! men det var inte så konstigt. Jag var uppe i över ett dygn och fick bara sova 3 timmar i natt så kroppen behövde några timmar till.
Nu har jag kollat tv och fått en hel del av skolarbetet klart. Pigg som en lärka är jag så jag ska kolla datorn lite sen kolla film.

min tröskel

jag har förträngt det med åren, försökt att inte bry mig eller tänka på det. Men hur lätt är det när samhället baserar på något sådant stort. Så är det i alla fall i min omgivning. Jag har byggt upp mitt självförtroende, ja det har jag. Och klättrat över den värsta tröskeln men det är klart jag tänker på det och vill göra något åt saken. Jag är den jag är. Har klandrat mig själv så hårt av just det här så jag tappade självförtroendet ett tag men tog mig ur den värsta svackan. Jag ska göra något åt det här nu, jag vill lyckas med det och jag hoppas jag gör det också.
Jag kan inte hjälpa det men jag vill göra något åt det.
Det jag behöver är bara personer som stöttar

orientering

Imorgon är det dags för orientering.
Taggad till max och hoppas nikky är lika så..
Tänkte vara lite trevlig och lägga upp en bild på hur det ungefär kommer se ut i morgon när vi är ute.
E N J O Y


schoolwork

skolarbete all night long eller nästan!
I alla fall tills sängen kallar

bild som bild

sitter och har estetisk verksamhet, skapa måla rita lektionen om man säger så.
Har alltid tyckt om att rita och bild lektionerna på högstadiet var roliga tyckte jag men nu? Sitter jag här och ritar kiwi frukter och fyller i konturerna med svart färg. det tråkigaste jag gjort på en bildlektion någonsin.
jag tycker verkligen inte om att använda färg när jag ritar för hand. en blyertspenna, vit papper och suddigummi det är vad jag tycker om.
slutar snart och det vill jag verkligen för det här är så segt så jag har gett upp nu när det är 15 min kvar.
bussen hem kommer bli seg känns det som, men jag har dricka och choklad som jag kommer njuta av till 100%
vi hörs ikväll

who knew

glömde jag kvar min ork i skåpet i skolan idag? för här sitter jag och har 2 påbörjade saker som jag tänkte vara flitigt och slutföra redan ikväll men jag står på ruta noll och det går inte framåt. Jag är bara allmänt slö av mig idag och låter tiden rinna. Ska släppa datorn nu för en stund sen ska jag ha en flitig timme vid datorn har jag bestämt och så kommer det bli. jag tittar upp och ser framgång, inte ner och ser rester.
tjingeling för stunden

POET FÖR EN STUND

Så dåligt jag mår nu har jag inte gjort på länge men jag reagerade tydligen starkt på min allergitablett för jag har sprängande huvudvärk och trött så jag nästan sitter och sover. Men nej har unnat mig en magnum glass och ska nu ta mig i kragen och skriva klart de sista på mitt referat. Sen har ingen alls idé till mitt bokomslag det är verkligen inte likt mig men det kommer nog skulle jag tro. Blogg designen för vänta tills all stress har lagt sig och jag mår bättre.
vi hörs imorgon
imorgon ringer klockan runt 5.20 skogens kossor vad tidigt!
några guldmynt i fickan imorgon så kan jag rädda dagen hyfsat bra hoppas jag

MAT

ca 20 minuter kvar till lunch och det väntas köttbullar & makaroner om inget är ändrat. Riktigt hungrig så jag ska äta massor, hoppas ni inte det är lång kö och så för det orkar jag inte riktigt med idag. Tog en allergitablett idag, min första för säsongen/året. Och varför gjorde jag det om jag knappt inte känner av något? Fråga mig inte, tyckte det var lika bra så jag tog en men det värsta är att biverkningarna till sådana tablett är nästan värre än själva allergin. Jag har huvudvärk, trött så jag nästan sitter raklång och sover + lite smått illamående. TOPPEN!
Ska köpa mig en värdefull fika sen till sista lektionen som varar till halv 5. Väl hemma hoppas jag på god kvälls mat och en runda i bilen med pappa.

skrivarskalle & rally

har haft en otroligt lugn och skön dag, har tagit och gjort allt i min egen takt och njutit av de fina vädret. Städade lite på mitt rum som är en rutin om söndagar nästan sen tog jag en solstol och satt mig ute i trädgården i solen och skrev skolarbete och åt glass medan mamma och pappa gjorde vid i trädgården. Det har varit fin väder idag, solen har gått i moln lite då och då men ändå tummen upp. Har övat in lite mediekunskap modeller nu eftersom vi ska ha liten tävling på det i morgon och jag har kommit en bra bit på min recension. I morgon väntar en lång dag men jag tror den kommer gå fort ändå eftersom det inte är något direkt tråkigt i morgon.

Har inte övningkört nu på några dagar men idag var jag och pappa ute på vägarna och det går framåt riktigt ordentligt. Jag har ordentligt med tålamod, mer än jag trodde. Mitt tålamod har tryttigt en gång ute i bilen men då var jag trött efter en lång skoldag.
Nu ska jag byta lakan i sängen min och sen gosa ner mig ordentligt med datorn tills jag somnar.

Vem är ni för mig?

Det är vid speciella stunder ni kommer upp i mina tankar, det är vid högtider och speciella tillfällen. Det är då jag måste vara som starkast med båda fötterna på jorden och visa att jag är jag. Samtidigt vet jag att det kunde ha suttit två personer till vid bordet på släktkalaset eller vid firandet av min student. Ni har aldrig suttit vid bordet och det som svider mest är att ni aldrig kommer göra det. Ni är inte döda men totalt döda för mig. Jag har aldrig sagt era namn eller fått någon tillbringad tid med er.

 

Jag vet inte vad som hände eftersom jag var så liten att jag inte minns dom 3 åren början av mitt liv. Men jag står tryggt på mina föräldrars sida efter mitt försök som jag gjorde för ca 7 år sedan. När jag var i 10års åldern hade jag bara sett bilder, hört namn och försökt föreställa mig vem ni var. Det var även den sommaren jag tog mig utmaningen för att träffa er. Vi samlade oss för att ta steget hela familjen för att ge allt ett försök. Efter många timmar stod vi där, 10tals mil hemifrån men det var stället er hus var och där stod ni. 2 personer som egentligen skulle ha stått vid min sida sen jag föddes men istället försvann när jag var i 3års åldern. Tårarna rann och i den situationen kunde jag inte uppfatta vad som var sant. Det var svårt att smälta för vem ni var till mig. Och helt plötsligt fanns ni i mitt liv.

 

Efter en dag hos er åkte vi hem vi höll kontakten men sen slog det oss att efter ett tag var det bara vi som ringde till er hela tiden och vi bestämde oss för att inte ringa mer för att se om ni ringde upp och det har ni inte gjort och det har nu gått 7 år. När man väl pratade med er var allt ni gjorde mycket mer intressant än vad jag hade att säga. Ni sa samma saker varje gång bara för att ha något att prata om, så vem är ni för mig?

 

Man lever inte för evigt och ni är i en ålder där allt kan hände på få korta sekunder.

Frågan jag ställer mig nu är: När väl stunden är inne ska jag då gå på begravning till någon som aldrig har funnits i mitt liv?

 

Alla har vi våra namn men när man är släkt har varje person en roll.

Ni ska vara min farmor och farfar och jag ert barnbarn


Årets Valborg

Allt började med en kort skoldag sen blev det iväg till min kära gamla håla för att träffa folk. Satt där i korridorren och minnena kom upp på dom 3 åren jag har spenderat där men samtidigt saknar jag inte alls själva skolan utan såfall bara folket som gick där/ går där. Sjuorna som var hur blyga som helst när vi gick där går nu som korridorerna är någon catwalk. Strumpbyxor och ett linne som precis går ner om gumpen och pumps, flickor små börjar ni er ner blir de flash till hög nivå men det är kanske syftet med er klädsel? Det håller inte i längden. Mitt i allt på skolan hör jag en röst någonstans som jag kan placera så fort jag uppfattar den. Jag reser mig och går runt hörnet på korridoren och möts av en person tittar på mig lite och sen säger nej men gud..hej! får en varm kram av min gamla svensk lärare som kommer alltid vara den bästa jag haft för ingen kan nå upp till den nivån han lärde ut, hjälpa var och en eller var den jim han var.

Där var några lärare som stod i en liten grupp och snackade och efter en stund ad jag med i samtalet och dom frågade var jag gick i skolan och allt nu förtiden. Vissa kände knapp igen mig men det förstår jag för det hr hänt lite på ett år. håret är kort, det är blondt ist för brunett och jag har glasögon. Jag vet exakt vilken situation alla nior är i nu, för jag gick igenom det själv förra året. Det är en tuff och jobbig period för det gäller att prestera för slutresultat men när ni väl kommer till min tidpunkt nu när jag blickar tillbaks på den så är de samtidigt den mest värdefulla och spännande tiden av 9 obligatoriska år.

Känner att det kommer bli ett lång in lägg men jag gör det mer kortfattat nu. Vi gick hem till min vän nathalie och bara tog de lugnt men de slutade med att vi halv sov, blev vi skjutsade till burlöv men allt var stängt så vi åkte tillbaka och tog oss till mc donalds. Satt där en stund och väntade på att regnskuren utanför skulle gå över sen väntades en lång runda hem till nathalie igen. på vägen tillbaka tramsade vi runt. vi kom till en busskur där jag tänkte att jag kände igen personen som satt där. Jag vinkade och insåg att jag det var Timmy min gamla klasskompis som jag inte träffat på drygt ett år som satt där. Även hur mycket jag sagt att jag ska döda honom när han försökte bränna mitt hår så saknar jag honom som en i klassen, verkligen! En snabb pratstund och en kram sen var vi på vår vandring hem igen.

Vid halv 10 på kväller drog vi oss iväg mot robin och mötte härligt folk på vägen med alkohol i kroppen. Väl framme bestämde vi oss snabbt för att vi alla skulle sticka hem till johanna som också var med så det blev ytterligare en ordentlig vandring, där jag träffade på lite folk utanför en fest men väl framme hade vi en otroligt rolig kväll. En av dom trevligaste kvällarna på länge. kvällen avslutades några timmar efter tolvslaget och biten vi fick gå hem till Nathalie var seg men gud så kul.

Somnade som en stock och som en människa som haft kul. Tusen Tack Allihopa!
Är hemma nu och har sovit i 2 timmar för jag var så otroligt trött eftersom vi vaknade tidigt i morse.
Nu ska jag fika lite och sen skriva lite skolarbete om jag orkar

RSS 2.0