☀ Vårkänslor...

bloggen har fått vår känslor

med ny design.


ser du ingen skillnad?

kika in på bloggen senare igen!



att byta väg

jag kan ibland framstå som den blyga personen men folk som känner mig väl vet att jag lika bra kan vara galen och bjuda på mig själv för hela slanten. jag vill bli accepterar för den jag är och inte den jag hade kunnat drömma om att få vara. jag vill bli sedd som en tjej som stöttar, skrattar och är sig själv.

det var en kväll i juli med gamla och nya människor.
kvällen blev en mycket prat värd kväll och många kloka ord kom upp. vi satt ett gäng och pratade om allt mellan himmel och jord. killar och tjejer vi diskuterade mycket och folk hade olika åsikter. ett samtals ämne som finns bland dagens ungdomar är utseende och hur folk ser andra. ni vet när man träffar nya människor bildar man genast en uppfattning om hur personen kan vara trots att man i princip bara sagt hej till den och oftast kan ens uppfattning vara helt fel. det blev en stor diskussion mellan min vän som jag känner sen innan och en kille jag aldrig hade träffat innan men min uppfattning var att han var typiskt den killen som ska ha den där snygga tjejen som alla vill ha.

man skratta åt alla förklaringar och allas åsikter men när diskussionen blev så lång att dom 2 frågade oss andra omkring var de som jag kände alla sen innan och igen blyghet fanns. jag har fått höra i flera år att jag har lätt för att uttrycka mig vuxet och kan förklara en och samma sak på flera olika sätt.
jag fick min åsikt sagd och folk höll med men vissa satt mest som slagna och fick sig nog en ordentlig tankeställare.

efter en stund lade den diskussionen ner och kvällen fortsatte. Under kvällen ändrades min uppfattning om många när jag märkte att dom var som mig och vågade visa sitt rätt jag. för vem vill bli dömd efter att inte vara sitt egna "jag". att missta något på grund av att inte våga visa sitt rätta och få säga vad man har på tungan.

jag är en tjej som är osäker på min egna utsida men jag är mer säker än säkrast på vad jag har inombords och kan hantera allt.

ta fem sekunder och tänk på 2 ord.... insida eller utsida?
vilket ord förknippar du dig mest med?
känner du din insida eller utsida mest?

du vill också bli accepterad för den du är ellerhur?
var då den du är och ingen annan, du kommer längst så.

såhär många månader efteråt när telefonen ringer fick jag gnugga mig i ögonen när jag såg ditt namn på telefonen.
när killen jag hade fått fel uppfattning om ringer och säger: jag ville bara säga att det där du sa den kvällen var de mest betydelse fulla jag hört från en tjej.

människor byter vägar..
nya vägar byggs..
de är en vardag i dagens liv..

Morgon runda

idag blev jag pigg när man såg att de lyste från springan vid rullgardinen, tittade ut och möttes av solen.
fantastiskt...på tiden till att snön smälter och att vårkänslorna kommer fram.
jag gjorde en deal med ledningen i huset att vi körde en snabb morgon runda med dammsugaren och städa över snabbt sen kan vi slappa och pyssla lite, har lite byxor som ska fixas sen annat små fix sen är de bara att njuta över dagen för imorgon är de dags att gå tillbaka till skolan. Skönt på olika viss.
vi hörs under dagen

rekommenderar

har testat lite olika smink bort tagnings medel, första gången jag testar denna och jag gillar den bäst hitintills av alla produkter.
av vissa tycker jag man känner sig helt kletig, oljig i ansiktet men efter en omgång av denna känner du dig frisk, huden blir extremt len och krämen doftar så gott!
det går att köpa lite var som helst

skärpning

idag har det inte blivit någon bloggning förrän nu eftersom jag blev uppdragen ur sängen kl 9 och redan innan 11 var jag och familjen i bilen..morgonpigga? Vi körde lite hit och dit, ett stopp blev IKEA. herregud med folk som skulle äta när vi skulle äta men de gick och jag fick med mig ännu mer saker till mitt rum. Nu väntar vi på att tapetserarna ska få tummarna ur hålen och komma hit för alla nya möbler till mitt rum står inpackade i mitt lilla dressingroom. Och jag vill verkligen få upp allt nu, dels för att jag vill få mitt rum som jag vill och att ha mer plats i klädkammaren.
på ikea blev de bland annat ett sidobord till rummet som ska vara vid fåtöljen. och lite små saker
enkelt och stilren, de är grått i verkligheten....
sen var vi på andra ställen och jag är en sån person som hittar saker jag inte direkt letar efter. om jag letar efter en jacka hittar jag ingen men jag hittar ett par skor? iaf så gick jag in på h&m och blicken fastna på ett par ljusbeiga sneakers på lappen lyste en fin rea lapp 50%. ett par fina sneakers för 100kr, dom hänger iaf med en säsong utan tvekan men också ett köp jag inte gråter över om de går i sönder eller ser för färlig ut efter våren/hösten. hittade även en extremt stor men skit fin klämma som kan nappa upp allt mitt hår i en och samma klämma. yes!
bara 100 kr, fantastiskt för garderoben.

som botten

uppdateringen idag har varit som noll på botten men jag kom upp segt idag och direkt fixade jag mig för att åka vid lunch tid och umgås med lite vänner, har varit där hela dagen och haft väldigt trevligt. mycket snack, skratt och allmänt tjej things.

kunde bli hämtad så jag tog den chansen vid 8 och åkte hem, sjukt seg blev jag nu när jag kom hem och lite smått paff och besviken.

nu blir de mooovie och popC.

Personal shopper

Vid 4 tiden blev jag hämtad av min alldeles egna personal shopper och vi körde in till Lund stan.
mysigt att gå sådär på kvällen, fast mindre kul med blöta fötter trotts stövlar.
iaf så köpte jag en basic lång armad tröja. svart men är den bra ska jag köpa fler i fina vår färger.
älskar min p.shopper hon betalar alltid,.......hon är även min mamma haha.

idag är det 1 vecka till jag fyller år och det brukar antingen vara snö på min födelsedag eller början till vår
vad är det i år tycker ni? jag gillar inte det alls
jag vill ha knoppar på blommor och träd, halv gröna gräsmattor och vinter jackan ordentligt inlåst i förrådet.
..dagens kvälls-shoppning inköp

Rösta på mig!

Rösta på mig nr 10! som veckans blogg hos http://www.eecederholm.se/
ni blir länkade på min blogg som tack

De hör till lovet?

det brukar vara såhär att o vad sett hur sent jag går och lägger mig typ så kan jag bara sova längst till 12.
och nu när det väl är lov kommer tröttheten fram precis som om den vet att de är lov, jag vaknar vid 10 och tänker ja jag kan gå upp nu och göra frukost nästa sekund vaknar jag igen och ser att klockan är 10.40 och jag är en sån person som oftast tycker att sover man för länge så sover man bort dagen, för då helt plötsligt säger man oj är den redan 3 på dagen.

Jag är både en kvälls- och morgon människa vilket jag tycker är skönt, många är antingen eller men jag kan vara uppe sent lika mycket som att gå upp på morgonen tidigare än tuppen.

Tack vare det klarar jag av att pendla 5 dagar i veckan i över 1 timme, vet inte hur de hade sett ut om jag inte var en morgon människa.

Hur pigga är ni om klockan skulle ringa kvart i 6 vissa morgnar?

ppsssst!

mina föräldrar kom hem sent idag, senare än vanligt då. så direkt vid dörren mötes jag av " Gå in på toan och kom ut när jag säger till" haha hatar överraskningar och jag förstår att de har med min födelsedag att göra som ligger i nästa vecka.♥
det värsta är att dom säger var jag inte får kolla, haha men jag har gett mig sjutton på att låta bli att kika...eller så ska jag bara titta lite.
go' kväll nu blir de filmer tills ögonen går i kors

kvällstid

nu har mörkret tagit över utomhus och man börjar känna kvälls känslan.
ska snart sätta mig på motionscykeln i 45 minuter sen blir de duschen sen kommer jag bara slappa resten av kvällen. orkar faktiskt inget annat, imorgon ska jag ta mig i skinnet och ta mig in till lund. Mina vänner med mitt nummer, det är bara att ringa eller smsa om ni vill följa med eller andra idéer.

nu ska jag hoppa upp på sadeln och trampa.

Öka din statiskt,tjäna pengar.. bli medlem

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=tusenmegapixel

Things ❥


en motor vid huvudet

vaknade av att de lät som en motor bredvid mig men i själv verket var det min katt som låg på rygg bredvid mig och snarkade. Efter mycket om och men tog jag mig upp ur sängen trött som en snigel och gick in i duschen sen blev det en lång frukost framför tv:n, nu sitter jag vid datorn en stund och ska fixa lite saker sen får vi se vad dagen har att bjuda på.

hade velat spendera lite pengar och liknande men jag håller mig lugnt till nästa vecka då jag fyller år. Efter det ska de shoppas så plånboken ryker ♥

words

...i write sins not tragedies

✎ i just say

Betyg:

E E E E E


jag hade en känsla

Igår va en låååång kväll och natt, jag hade en trevlig kväll med mina party pinglor sen glad där in ansikten på dansgolvet man kände igen. Folk från byn man bor, från skolan, gamla klasskamrater, folk från O-town fester och helt nya ansikten. Enligt mig var det inte värt pengarna för musiken var dålig och alldeles för litet ställe för 650 pers.
ett litet dansgolv räcker inte, varje människa vill ha lite utrymme.
men som sagt i gotta feeling och kvällen blev så jäkla bra.
efter mycket skratt och fniss när viväl hade kommit hem somnade vi stenhårt vid 5 tiden på morgonen


vaknade upp med avdomnade tår och ett par snarkande vänner.
tog mig hemåt vid halv 4 tiden nu på eftermiddagen och sen dess har jag bara slappat och sett film och de ska jag fortsätta med nu hela kvällen, får se om jag drar vidare sen igen.

På gång

så ja nu har jag en färdig packad väska klar med olika kläder och skor eftersom jag inte kan bstämma mig vad jag ska ha ikväll tar jag med det till nathalie & co. för att få tips hihi. Sitter i softkläder, osminkad med plattat hår.
Vid 4 kommer pappa då ska vi hämta mamma sen till stan sen vid 6 ramlar jag in hos nathalie och då börjar kvällen!

vi hörs imorgon, hoppas någon klickar något på kamera.

Party all the timeU


Alla under samma tak

Godmorgon, blev väckt av att telefonen ringde vid 10, så jag låg och drog mig i sängen till halv 11 sen fixade jag frukost och slängde mig framför tv. Ska bara slappa fram till 4 halv 5 sen börjar jag röra mig mot min party pinglor sen ska vi ha en galen måndags kväll och natt.
Just nu, sitter jag och leker lite med en bild till en kompis. Många som kommenterar mina bilder och de uppskattar jag, kul att även folk frågar om tips och hjälp.

nä nu ska jag fortsätta dagen....

en lite annorlunda söndag

till skillnad från en vanlig söndagbrukar jag sova nu ibland och vet att de är skola imorgon. Men inte denna söndagen för nu väntar en veckas lov. imorgon blir de att sova tills man vaknar, äta frukost när man vill sen ska jag ta mig till mina partypinglor och spendera dagen/natten med dom.

Damer & herrar....

....lovet är igång✌


I'm a barbie girl

det passar alltid bra med ps när man har tråkigt.
här har ni mig som barbie.

karlsson på taket för en stund

ja om mamma är höjd rädd och pappa bara står och dirigerar vem ska då upp på taket och ta bort snö?
Jo jag! Jag vet sen bebistider att jag inte är smidigt för 5 öre men jag lyckas alltid med att få sådana uppdrag.
Ut genom mitt fönster på ett lutande tak, kände mig som bambi på hal is. fick bort lite men de måste töa lite till sen kommer allt rasa från taket. När jag kommer in och säger: aldrig mer upp på det taket får jag till svar av pappa: bra  nu vet du hur de känns för till sommaren ska du upp på de övre taket alltså de som är över mitt rum på andra våningen. Typ 39252 meter upp! asså aldrig, fast vi kan börja snacka vad jag får betalt för de sen kan vi kanske göra en deal pappa.

Nu ska jag rensa i garderoben och moppa golvet

Upp med handen

Söndag idag och igår ville inte internet funka så det blev ingen bloggning på kvällen/natten. Idag fyller min vän Nathalie år, Grattis gumman♥. Idag ska jag städa så jag slipper det under veckan. För jag ska ta vata på detta lovet redan i morgon ska jag vara med mina favorit pinglor och de slutar alltid med succé.
Nu ska jag göra frukost...All riight

To 5

Hemma efter fix på mammas jobb och liten runda i lund. Huvudvärken är tillbaka, fan! det har med synen och göra det vet jag. Men ja..känner att snart hör jag pappa säga att jag ska hjälpa honom sätta ihop en motionscykel. På måndag ska jag och mamma upp och fixa tränings kort och sen är de igång.
Nä nu ska jag ner för jag hör att jag behövs till hjälp.

Glassigt

igår åkte jag in efter skolan med mina kära föräldrar och beställde mina glasögon, så om 2 veckor har jag dom, alltså typ vid min födelsedag. Resten av kvällen sov jag en stund sen fastande jag vid ett spel på internet sen tv:n tills mina ögon gick i kors.

Nu har precis jag blivit ensam hemma och då får man ju såklart uppgiften att städa. Wiho!
Men så är de, mamma och pappa ska köpa något så det behövs plats i bilen men senare ska vi ibäg och jag ska jobba en sväng hos mamma.

typiskt

jag tror jag börjar bli sjuk....
eller så kommer bara all trötthet fram nu när man äntligen vet att man är ledig
nu ska jag äta godis och slappa

In my head☺

sitter och har en ragata till lärare framme vid tavlan, ursäkta mig! men hon är som hon är.
De kommer bli lugna minuter fram till lunch sen är de w.b redovisning skulle jag tro.
sen är de fredag och ett välförtjänt lov!!
Wiiho woooohoo

so stuck

är helt fast och inne i ett spel på jesper.nu
denna kvällen kommer sluta med fyrkantiga ögon

från tisdagens shopping

köpt ny stor mörkblå plånbok, de behövdes
äntligen köpte jag klockan jag kollat på sen mellan dags rean. Tur att den fanns kvar
såg den här jackan....provade jackan....köpte jackan. ny fin beige vår jacka!
köpte även denna grå koft västen/ bollero. + ett par svarta vanliga jeans

och hon är i måååååål!

nu är jag glad lycklig och så jädrans lugn. Har kämpat in i det sista med detta projektet och nu har alla lärare fått sina inlämningar och jag ska ta mig hem. Imorgon är de något som lärarna inte vill säga, hatar överraskningar! sen är det redovis. i w.design.
Sen är de fredag och en veckas lov, väl förtjänt till 200% procent.
nu ska jag snart packa ihop datorn och ta mig hemåt

bågar

nu har jag varit hos optikern för första gången och gjort syn undersökning, eftersom mina föräldrar har glasögon och jag har känt av lite med synen väntade jag mig ett svar att " ja du behöver glasögon" och så blev det, tycker faktiskt om dom bågarna jag hittade sjukt mycket.
nu ska jag sova natti natti

OOOH BOOY!


Vi lider inte idag

vid den här tiden brukar jag och niky sitta och lida och längta efter mat. Magen brukar kurra högt och man rikitgt stirrar på klockan och räknar tiden. Det är helt ofattbart att vi idag sitter och inte någon av oss gnäller efter mat, jag tror det har något med att vi köpte varm choklad i morse. Ska de bli en vana?
Jag och nikky har till och med bestämmt att vi ska äta om 40 minuter så vi gör lite nytta
men nikky vad är de jag ser.....nu har du tappat koncentrationen✘
Nu ska jag fin slipa lite sen väntas mat.
Vi hörs!❤

John blund❤

helt slut efter en lång skol dag och en kvälls hopping runda med mamma
nu ska jag krypa ner och sova, bilder på inhandlade saker m.m kommer imorgon.❤

Kurrar i min kurre

Sitter och fixar lite av de sista inom vissa delar av mitt projekt, som jag har nämnt tidigare så är de sista veckan på projektet sen är det ett väl förtjänt sportlov.
Om cirka 40 min ska jag äta och jag sitter på fullaste allvar och räknar ner tiden så hungrig jag är.
Det kurrar i min kurre mage.
Idag på menyn väntas kyckling vilket ska bli så perfekt för min hunger. Nä kära vänner och kamrater nu ska jag ge sista orken till mitt arbete, vi hörs efter maten!

Pickadollaaan!

sitter och har estetisk verksamhet och gör bildanalys om brottslighet
massor med vapen inblandade och sånt som jag ska skriva om och aaaannalysera
sen är de mat med nikky, yeaaaaaah!
sen blir det dubbel pass med mediekunskap sen bär det av hemåt klockan 3.

Love it or leave it

nu börjar denna söndagen komma till sina sista timmarna och sedan jag kom hem från nikky har jag bara slappat och vilat. Det behövdes efter kvällen och natten igår. Imorgon början sista veckan innan lovet, tidspressad vecka men när den är över då kommer det vara skönt och man kan andas ut. Mycket som kommer hända nu den närmsta tiden framöver....älskar när man ser framgång imon olika saker.
en sak är kvar
kärleken?
här sitter jag helt solo på alla hjärtans dag.
äääh 24 timmar, jag har hela livet på mig





party animals

jag vill börja säga ett stort tack till louise som höll i festen och grattis gumman!<3
tack till alla som gjorde denna kvällen till något bra, de behövs
nikky gumman, ingen ska skämmas..du har ställt upp för mig med annat därför fanns jag där för dig igår och kommer alltid att finnas.
det här ska göras om och vissa kommer antagligen tänka mer på gränsen nästa gång, men ingen ska skämmas!

buy U a drink

nu drar jag om en stund till nikky och sen ikväll ska vi vidare och ha en fantastiskt rolig kväll tror jag :)
sen sover jag hos nikky s åde blir ingen mer bloggning för idag
ha de bra alla party pinglor och alla stiliga killar

Alla ni!

Alla ni där ute fredagen har rullat igång och om en stund ska jag ta mig mot bussen sen bär de av till skolan, där väntar ett dubbel pass med den segaste läraren jag haft sen jag börja sexårs verksamheten.
slutar halv 4 idag, yaaauoh! 2 feta dubbel pass men jag är van såhär har de varit sen vi började skolan men de kommer snart uppehåll om fredagar då vi i 4 veckor kommer sluta runt 12.15 och de kommer vara riktigt skönt.
har sjukt mycket att göra denna helgen men samtidigt många planerade planer.
så det återstår bara att se hur allt passar med tiden jag har över.
Nästa vecka är de sista veckan i det här nuvarande projektet och GUD VA SKÖNT!
tråkigtaste projektet vi har haft, sitter bara rätt upp och ner och skriver.
Nu packar jag ihop, vi hörs när jag kommit till skolan

jag blir yr

3 veckor kvar idag,

hell yeah :)


börjar jag bli knäpp?

när saker och ting dyker upp som förvirrar en?
helt plötsligt ligger de saker på golven, saker försvinner och flyttas
man börjar tänkta tillbaka på äldre händelser fast tidigt på morgonen tänker man la jag den där?




jag tror på sånt, men de skrämmer mig

kan de vara yogan?

ja kan de vara yogan som har gjort att jag känner mig piggare ikväll än vad jag gjort på väldigt länge?
jisses de har skett ett under....eller?
vill såfall tacka hunden och den extremt satsiga tjejen haha!
nä kära läsare min kväll har gått åt att äta, skriva notis, och kollat tv.
nu blir detta ett snabbt inlägg för jag ska alldeles strax avrunda mitt notis skrivande och kollat internet lite sen sova trots min pigghet.
imorgon blir de bussen lite tidigare men de skadar inte :)

hunden

som sagt i morse va de dags för våran yoga med skolan
haha herregud, hon som va instruktör va rätt "satsig" och extremt vig
jag kände mig lika vig som en kylskåp när man såg henne, men en timmes yoga var det och de var avslappnande men jobbigt. hunden positionen hit & dit men timmen gick snabbt.
Sen fatta vi noll och hitta ingen så efter en stund åkte vi in till stan
och gick där en stund, jaja.

nu ska jag snart bli hämtad så vi hörs senare.

imorgonζ

blir de yoga hela vägen...........ner till golvet

vi kör på "herrgårds-stilen" och nikky bror är med mig.
svik mig inte för de är yoga helga vägen

Notisernaaaaa✫

sitter i min gudomligt fina skola och har börjat skriva mina svenska notiser och de går bra.
vid tolv tiden blir de mat, sen är de dags för engelska dubbelpass.
here we gooo, WOWOWOWOW
nikkychikky are with me

himlen kan vänta

har precis kollat på uppföljaren av himlen kan vänta. för ett år sedan va de en serie där man fick följa 5 personer med olika sorters cancer, en serie man inte kan låta bli att gråta till. Under den första säsongen dog en av dom och nu var det en åter blick efter ett år. En av dom som medverkar är en klasskamrat till min mamma. Mamma och jag satt i soffan med hushållsrullen med papper mellan oss och torkade tårarna i takt med varann. Vi folk klagar på en stukad hand, ett öppet sår eller ett brustet hjärta.

Men här är personer som har en 100% obotlig cancer och lever med det dag ut och dag in och efter varje dag som går är dom världens lyckligaste för att dom fått leva en dag till. Dom klagar inte, klart dom har sina perioder där dom nog mår så fruktansvärt dåligt men dom är glada över att få leva.
Stor respekt till dom. en av dom medverkande hade en sorts sjukdom som gör att lungorna och musklerna sakta men säkert kolapsar. nu efter ett år när han sprang med sina små barn på ängen och spelade badminton satt han i rullstol och hade bara 10% lungkapacitet kvar och därför inte prata.
Månden efter att detta repotaget filmades, somnade han in.
dom andra verkar så sjukt motiverade över att dom inte ska dö, de finns inget som kan stoppa dom
....inte ens deras obotliga cancer
ett känsligt men betydelsevärt program, man blir rörd, tagen och man förstår smärta på ett helt annat sätt

respekt till alla er, att kämpa är nyckeln till livets framgång


Gunshot!✞

ni rockar min värld totalt galet! <3

en så fruktansvärd..

MÅNDAG!
usch har inte gillat denna dagen alls.
dryg dryg dryg och dåligt resultat, känner mig sjukt dålig som människa
jag har övat på detta i så sjukt lång tid men när de väl gäller ballar de ur?
tar mig i kragen till nästa gång

nu har jag precis ätit kyckling röra i pitabröd inte illa alls, du slipper jag va ovän med min mage.
nu blir de datorn en stund sen blir de BECK film, känner sjukt för de.

Vi hörs

en nolla

Du gick från något intressant till något jag kastade bort på bara några få sekunder


Mest synd om dig, för jag kliver över dig som ligger tappad på marken och går med ett retande skratt därifrån



teamwork✭✭

som jag sa har inte denna söndagen varit actionfylld. Åkte in till stan innan med mamma och gick runt en snabb trevlig runda sen hem igen, har städat och kollat massa film idag. Imorgon blir de skola och nytt projekt. Det blir kanske att arbeta med nikky och that's fucking teamwork!<3
nu ska jag fortsätta se film

tolv.tio

jag sitter i min säng och har precis insett att jag typ sovit bort halva dagen, men de kanske inte är så konstigt när jag la mig klockan 3? Idag blir de en seg söndag, ska snart in till stan en stund med mamma sen kommer jag hlla mig inomhus resten av dagen.
För min del brukar aldrig söndagar vara någon action fylld dag, snarare att man tänker shit de är redan måndag imorgon igen

Minsta lilla är roande


ibland vet man varken ut eller in

ja som många andra har jag nu sett melodifestivalen, jag är inte imponerad.
Ola var bra, men resten? Asså jag börjar tycka hela grejen börjar spåra ut.
Det ändras hit och dit, trixas hit och dit
Klart man kollar på de om man inte har något bättre att göra, för de är ju lite som en rutin.
Men näää jag har tröttnat helt på programet, jag ser alla låtar sen struntar jag i princip på hur de går.
För hur bra går de i eurovisn. song contest? skandal, år efter år.
För i den situationen har alla länderna massa pakter hit och dit.
de är ingen tävling längre, inte när de finns pakter eller fakade röster/låtar

få ord kan vara värda ovärdeligt

JT en kär vän säger helt plötsligt:
Du ska veta att du är en ängel utan vingar

sånt gör bara ens dag så mycket bättre, när man helt plötsligt hör något sånt.
Tack

en borta, en kvar

för en stund sen körde pappa iväg med mamma som ska iväg på personalfest, 3 kamp och sånt fett. Så de är bara jag och pappa kvar nu haha :) jag tror inte jag lyckas köra ut honom så vill jag vara utan föräldrar får jag nog dra ut själv haha, nä nä ska jag fixa mig lite

De tar sin tid

Kom innanför dörren för en stund sen, skolan va okej sista lektionen va som sagt wb och jag älskar faktiskt de ämnet. Läraren dom andra, de är great! Bussen tog sin tid ehem som vanligt men så är de, väntar på mina föräldrar så de kan bli lite mat i huset sen får jag se hur jag spenderar denna fredagen :)

Friiiddaaaaaaaay mornin'

snart kommer elizabeth och torterar mig och min kära klass i en långsam timme, sen är de svenska en stund sen lunch och sen kommer den tradionella nästan 3 timmars wb lektionen
sen blir du bussen hem och fixa lite saker sen får vi se var jag tar vägen (:
kort men snabbt
adjö♥♥

kämpa kämpa orka

skolan idag kändes seg men gick fort?
de va mig en konstig förklaring men men :)
hade en av dom roligaste idrottslektioner jag har varit med på under alla mina skol år
minitennis och pingis bl.a sen var det matte prov och jag har inga kommentarer. hatar när man säger att de gick bra så när man väl får provresultat gick de stället skit dåligt. Så jag håller mig liksom neutral om de.
Har nu gjort en bra skiss till början av min hemsida vet liksom inte hur detaljerad den ska vara så jag sparar de jag har tills imorgon.

ciaaao så länge

sikta mot stjärnorna➚



Armarna upp och sträck, God Morgon!

Va en trogen vän och tog bussen tidigare idag för att åka med nikky, kollade precis mitt schema och god damn!
vi börjar 10 och här sitter jag 9.15...bra mycket bra.
är de ett tecken på att denna dagenkommet gå segt deppar jag redan nu.
ingen godmat och matte prov. Jisses vilken höjdare dag

bloggen, vi hörs
nu ska jag leta upp något roligt spel på internet

en vän, en unik

De finns en bild jag aldrig kommer sluta skratta åt


De finns en inspelad film jag aldrig kommer sluta kolla på


De finns en vän jag aldrig kommer låta gå


♥♥♥Tack♥♥♥


Läs och följ

har glömt visa vad jag fick av min kära vän mathilda i sen julklapp i måndags
ett jätte fint örngott där de står " väck mig inte, jag har semester"
de är ju bara att läsa på örngottet och låta mig sova haha
tack vännen, verkligen trevlig julklapp :)
bildkvaliten är dålig, men ni ser nog lite haha

nu får de vara nog ✘

vart man än går märker man de, de är precis som de sätter sig på en och inte är de fint.
Jag talar givetvis om den äckliga snön. De får vara bra nu enligt mig och jag tror många kan sätta sin fot och hålla med.

BORT BORT DUMMA SNÖ!
slog min första vurpa i snö igår, som jag nämnde då igår hoppas till gud det är min sista för detta året.☃

Alarm Off

klockan ringde idag tidigt, ringde mina föräldrar för att se hur vägarna och sånt va ute. Men då fick jag beskedet att stanna hemma så de va att stänga av alarmet och stanna hemma. Tar mig inte till skolan som tar drygt över timmen i detta vädret. Har uppgifter att göra på datorn så jag sitter inte helt och degar.
nu blir de fika och tvn en stund
ät inte gul snö och ta de lugnt ute

Ta i trä

vilken dag!, försov mig inte så jag missa bussen eller så men en bra stund senare än vad jag skule upp.
Bussen till skolan då säger min vän nikky "du vet hon som trillade här härom dagen" mm... "fan va fett om någon av oss skulle ramla så" vi hinner inte gå mer än 10 meter så trillar jag rätt i en jävla slask hög.
ASSÅ FY FABIAN, jag ska börja ta i trä nu efter detta.
Jag är så fruktansvärt trött på detta vädret, finns inga positiva ting med det här vädret

du är så söt så du gör mig snurrig

skolan idag gick väldigt fort efter den mötte jag upp mathilda & sen åkte vi hem till henne och hade jätte trevligt. Sjukt längesedan jag såg dig så de va super. vi bytade julklappar haha bättre sent än aldrig :)
snacka massa trevligt, åt god lasagne och såg på ett sjukt tilltalande program. Om ungdomar som har fått någon slags skada inom sin sport för resten av livet. Usch, man blev rörd och sjukt tagen. Och vi piper för minsta lilla...kände mig riktigt elak. De finns folk i värre situation, så tänk på livet.

nu ska jag sega lite sen blir de nanna kudden
go' natt

Wallstreet


Då kör vi

Måndag och jag sitter i skolan, snart kör vi igång med engelska och jag hoppas denna dagen blir bra
kort och skön dag och efter skolan har jag tid till annat :)

vi hörs under dagen eller garanterat till kvällen

RSS 2.0