Kunde knappt slita mig

När klockan ringde kl 7 i morse var det skottpengar på väckarklockan och det var på gränsen att jag inte kunde slita mig från kudden. Morgonen var en av dom segaste på länge och kämpade för att få allt klart och färdigt. Bussen vid 9 in till informations mötet ang. jobbet. Jag nämnde som sagt igår att jag hoppades att det var roligare än jag trodde.

Över förväntan herregud vad jag längtar, handläggarna och allt är helt perfekt. Planeringen passar mig som handsken och jag kommer tjäna pengar på min idé. Äntligen får jag visa världen vad jag kan och vill syssla med. Medan andra kämpar med ogräs och passa barn på dagis ska jag runt på studiebesök, göra arbetsidé, plan.. det ska redovisas sen ska jag sälja in min idé och utöver allt tjänar jag 6000:- (sommarjobbs pengarna från kommunen) men även + summan jag kommer dra in på min arbetsidé.

Jag svävar på moln just nu, ja för det gör jag verkligen.
Nu ska jag ta något att äta och vila innan jag blir hämtad, sen blir det lite träning.
Vi hörs ikväll

Ännu en Ta-det-lugnt-dag

Vaknade utvilad idag, har fått den sömn jag behövt nu sen den sömnlösa helgen. Solade och fixade i min ytterklädes garderob i förrådet under förmiddagen och sen bara slappade fram till 4 då jag åkte iväg med m&p för att kolla var jag ska på möte i morgon. Informations möte inför entreprenörsjobbet, spännande. hoppas det är lika roligt som jag tror det kommer vara. Följde även med och handlade inför midsommar, tänk sommaren är här.. vädret kan bara inte riktigt bestämma sig eller är det här nu?.

I morgon blir det som sagt möte kl 10, sen går jag nog i stan en stund sen blir de hem och äta innan jag ska iväg och träna lite. Mer roligt erbjuder inte den dagen antar jag.. om ingen vill hitta på något senare på kvällen om jag orkar?

Nu ska jag nörda mig med datorn lite till sen slänga mig i sängen och läsa lite skvaller innan kudden kallar

En helg med favoriterna

Har spenderat min helg med favoriterna, i fredags överraska vi Robin eftersom han fyllt år så bland lite släkt var vi där hemma och bl.a sjöng karaoke tills natten kom och grannarna klagade. En galen kväll som slutade med att jag och nathalie somnade vid 3 tiden hemma hos henne. Igår (lördag) drog vi oss upp när klockan ringde, åt frukost sen till johanna för att hjälpa henne med att fixa och dona till kvällen. Fixade utemöblerna, grill m.m. När allt var fixat bar det hem till Nathalie igen för att göra sig i ordning för kvällen, mötte amanda på Citygross för att handla till grillningen sen bar det av till johanna på cykel. En super lyckad kväll blev det. Precis så som man vill att en grillkväll ska vara.

Tack Johanna,Nathalie,Fanny,Amanda, Ted, Robin och Marcus. Det blev drygt 2 och en halv timmes sömn, somnade vid lite i 6 när jag och ted gav upp vårat mål att vara uppe hela natten för att gå och köpa munkar kl 8 på ica till frukost.

Det här ska göras om utan tvekan, har saknat vårt umgänge tillsammans tjejer.
Vi ställer upp för varandra och det vet vi med trogna ord.
Nu ska jag snart sova för sömn det behöver jag verkligen efter en sådan här helg.

När lugnet har lagt sig

Bilderna får faktiskt vänta till efter helgen då jag är hemma igen, när lugnet har lagt sig. då kommer bilder på kläder om det är intressent och bilder på helgen som väntar. Efter en hektiskt dag, när man kom ner efter en liten sovmorgon väntade en kär lapp från mamma. Hej gumman kan du göra det och det.. . Ska ändå vara borta så jag tog mig an att vara lite av en "hemmfru" idag. Har tvättat, fixat diskmaskinen, dammsugat och sen fått en stund framför tv:n, det var jag värd.
Nu ska jag snart gå ner och ta på mig jackan för att ta bussen till favoriterna och där kommer jag faktiskt spendera helgen. Dom är duktiga och står i med sommarjobb, snart min tur också haha. Iaf så ska vi in till malmö på hemligt uppdrag sen hem igen och jag kan inte säga mer för det är hemligt. Men det kommer bli en härlig kväll/natt.

I morgon blir det att slappa hemma hos Nathalie sen på kvällen blir de folk och grillad mat. Hoppas vädret är bra så man slipper stå och grilla i regnkläder.

Den här veckan har enligt mig gått skit sakta men nu kommer väl hela lovet ta fart, det fattas bara det där lilla.. Ja lilla och lilla jag snackar om sommarvädret. Det kan komma nu och stanna hela lovet tack.

Nä bloggen,
Ha en underbar helg, för det ska jag ha.
Klart slut



Måste bara visa klockan jag köpte igår.. åh jag älskar den.
sitter troget på min arm under helgen

Utökning i klocksamlingen...




Dagen i ord

Vilken dag! Som jag sa i morse kände jag redan när jag vakna att det skulle bli en bra dag och det blev det verkligen. Tog bussen på äventyr vid 10, härligt väder hoppas att de håller i sig även om det tydligen ska bli dåligt nu i helgen. Bilder på gårdagens shopping och dagens får vänta till i morgon för herregud vad jag har handlat idag. Faktiskt sjukt nöjd för jag har hittat plagg jag länge har velat ha på rea till bra priser.

Byxdress
Lång kavajväst
Stickad kort tröja
Svart topp
Brun vanlig bas tröja
Randig body
Jeans shorts
Leggins
3 armband
1 halsband
2 håraccesoarer
1 klocka
jag har säkert glömt något..

Allt det för under 1000 kr, helt otroligt för mer än hälften är saker jag spanat in sedan ett tag tillbaka.

I morgon är det helg, eller ja hela lovet gör det till helg varje dag men ja som sagt..
Det kommer bli en fullbokad helg med favoriterna och lite hemliga grejer.

Full fart

Hinner inte säga mer än att jag ska iväg nu omen kvart så bilder på allt jag tänkte visa får vänta tills i kväll eller i morgon. Jag älskar när man känner redan när man vaknar att " åh, det här kommer bli en bra dag". Helgen närmar sig också och det kommer bli en helt underbar helg med favoriterna.
Nä nu ska jag ner och fixa det sista sen går jag fram till bussen sen bär det av.
hade totalt glömt bort mina fina fiskörhängen, dom får helt klart vara på idag.
love it!

Dagen är över

Dagen har känts lång, fick offra min härliga sovmorgon för att en bygg nisse äntligen skulle komma och göra vid vår lucka på min ovanvåning. Nåja.. efter att han äntligen gått gjorde jag pannkakor som blev lunch och slappade framför soffan. Fram till 4 då mina föräldrar kom hem har jag hunnit med att rensa lite kläder och skrivit upp en " inköps lista" både när det gäller kläder/garderob, mitt rum och mitt badrum. Sen bar det av till stan och lite ärenden med mamma, fixade saker som har gjort min sommar ännu bättre och jag kom hem med 3 helt fantastiska klädesplagg. Visar nog bilder imorgon eftersom jag tror det blir shopping imorgon så tar vi allt då. 2 av plaggen tänkte jag gå och köpa till min avslutning som var förra veckan men gud vilken tur att jag vänta för nu var det rea på allt det jag velat ha, det gjorde min dag.

Orkar inte berätta mer babbel nu förutom en sak.
Jag har fått erbjudande av kommunen att redovisa en affärsidé, jag går ju en gymnasie linje som har stor bredd på sitt arbete och liknade. Har nu fått chans att få hjälp att driva vidare min starta eget plan via ett jobb. Jag tror verkligen det kommer bli toppen.
Nä nu får det var slut för idag, är helt slut i huvudet
Berättar mer i morgon

Tiden springer iväg

Jag vet inte riktigt om jag tappat lusten/ intresset för att blogga? Jag menar visst det är kul att berätta om sina dagar men de dagarna man inte gjort något speciellt är det inga vettiga inlägg. Jag har haft en idé till vad bloggen skulle vara till för från första början men har liksom inte haft tiden till det. Vi får väl se hur det bli mer bloggandet under sommaren, kommer njuta av det här lovet och jag hoppas inte det regnar bort.

Hur som helst så är det sommarlov nu, härom dagen var det 1 år sedan jag slutade nian, jag fattar inte var tiden har tagit vägen men det går fort. Det slog mig härom dagen efter all student yra att snart är jag en av alla ute i det så kallade "vuxenlivet" jag ska vara med och slåss om jobb och kunna se en framtid. Jag är så fruktansvärt glad över att det känns så bra för mig med mitt val till skola, jag kommer helt klart ha en framtid inom det här yrket. Det är ett väldigt brett ämne vilket gör det mer spännande och intressant. Jag har tillfällen att se fram emot, jag hoppas jag är redo för en utställning i början av nästa år, lite mer små designs uppgifter och hel enkelt 150% satsning i skolan.

För att jag ska kunna ge 150% efter sommaren kommer jag som jag sa njuta av lovet och passa på att vila upp mig men samtidigt försöka hinna med att göra en massa saker som man gör just på lov/ sommaren.

Ska jobba lite tror jag och övningskörning så det brinner i fötterna anna annars är det fri vilja, haha. Jag ska passa på att vara med både gamla och nya vänner. Samtidigt träffar man helt nya men det skadar inte. Det finns vissa som jag inte träffat på månader som jag hoppas vi ska kunna hitta tillfällen till att träffas. Ska umgås med vissa vänner nu innan dem lämnar sverige, en barndomsvän kommer till sverige. Jag orkar inte nämna allt.
Fina kvällar vid stranden med favoriterna och en massa badande.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, tänkte ta mig an lite städning av min ovanvåning för det ser ut som 7 svåra år efter 2 intensiva veckor. Annars får vi se om något dyker upp, det är bara höra av sig om det finns några ideér för den här dagen.

Ha det fint!

Snabbt och kort

Jag är nu redo och ska snart ta mig fram till bussen för att åka in till stan, lite shopping sugen och skulle vilja hitta något fint till avslutningen i morgon. Enligt vädret på tv, tidningen och datorn kommer det vara regn och till och med kunna bli åska. Fint! Därför får man nog ha lite val möjligheter när det gäller klädsel i morgon. Det är bara en kort avslutning på högst 1 och en halv timme så det är inte värsta sommaravslutningen liksom. Men vi får väl se, kommer ha lite ångest om jag inte hittar något alls.. då blir det att mixa ihop något jag redan har i garderoben. Men något jag har gett mig fasen på är att använda dom svarta högklackade skorna jag köpta för ett tag sen. Så som jag ska bara ha dom i skolan och byta när jag är utomhus.

Sista dagen för många i morgon, hoppas någon tar med kamera för min har ju gått sönder tråkigt nog till en sådan här händelsefull helg som väntar. Aja! efter sommaren blir det ett ordentligt inköp av teknikprylar. Då hoppas jag även gubbarna som ska fixa vårt hus har fått tummen ur röven och fixat våra rum så man kan få sitt nya rum.
Vi hörs!

I väntan på byggnissen

Slutade skolan vid 11 idag men tog mig inte där ifrån förrän vid 12, var helt i min egna värld på bussen och var så fruktansvärt trött. Väl här hemma fixade jag ihop några mackor och slängde mig framför tvn, vid halv 4 tiden skulle en byggnisse komma hem här och kolla så pappa kom hem en stund innan. Jag fick hålla koll på skrållan, min katt för dom som inte vet. Hade henne i sin sele så jag slapp att springa efter henne. Vårt tålamod för att vänta på nissen var bra i början men det var drygt efter ett tag. Nu har han i alla fall åk och nu ska jag fortsätta mitt slappande i soffan tills det väntas kvällsmat.

Vi kan roa oss vi med, kissekatten

 


Ny vecka åter igen

Då var det måndag igen. började skolan som vanligt alltså halv 10 med engelska fick min uppgift klar snabbt och min lärare hjälpte mig verkligen och pratade med mig om framtid. Tråkigt nog ska hon sluta men jag kommer verkligen ta vara på det hon sa till mig och ge järnet. VId 12 när det var lunch satt jag istället och utöka min analys till sagan för jag boel min lärare tyckte att jag skulle det eftersom jag såfall kommer få riktigt bra betyg så det var det värt. Åt frukten jag hade med mig istället för lunchen för när väl svenskan börja hade jag allt inlämnat och boel önskade mig ett bra lov.

Vi ses såklart i skolan men ingen fler lektioner. Det innebär alltså att svenskan på torsdag räknas bort, kort stund efter får jag reda på att dom som redan sprungit 30minuters rundan vilket jag gjort slipper idrottslektionen på torsdag. Och ja där mina damer och herrar var min torsdag tom på lektioner, vilket innebär att jag är ledig. Riktigt härligt.

Imorgon väntas redovisning av projektet vilket tar en del av dagen sen är man klar med det. Riktigt nöjd med det här projektet, har varit super nöjd på de flesta men det här har varit en av dom roligaste.

Onsdag är det frilufsdag/mentorsdag ingen aning vad som egentligen är bestämt men det får vi reda på i morgon.
Torsdag: LEDIG
På fredag är det sista dagen som minsting på skolan, många slutar.. sorgligt men vi håller kontakten.


Grattis till Alexander som har tagit studenten!



Helgen är över

Helgen är börjar lida mot sitt slut och det har varit en härlig och lugn helg. har tagit dagarna som dom kommit, och jag har njutigt av vädret till max. På fredag är det sommarlov, helt galet! Egentligen kan man säga att det är lov redan nu för det är inget seriöst i skolan nu mer än en sista redovisning. Betygen skickas hem i brevlådan. lite opersonligt enligt mig men dom vill väl inte ha hot i skolan av personer som inte fått godkänt och sådant. Haha nä men jag ska njuta av sommaren och jag hoppas inte den regnar bort, ska antagligen jobba någon vecka men det är inga problem.
Funderar på att ta mig till min gamla skola på fredag kväll för att vinka av alla 9or, man kommer inte få se dom så samlade mer och lite bilder ska jag nog ställa upp med. Bara det att min kamera dog idag, lite dåligt läge.
Nu ska jag pumpa lite musik och fixa lite i min garderob!

I varje hörn

Det är så mycket studentyra nu så jag orkar inte skriva rader, det är väl klart man längtar tills det är min. Nog om det idag efter 20minuters skola gjorde jag A klassen lite sällskap sen tog jag, sara och josefin oss till stan och intog subway för lunch. Det gjorde vi bra, super gott!. Lite runt i stan stötte man på studenter i varje hörn och även en del av våra egna från skolan, härligt hoppas alla har en riktigt fett student!
Vi satt även en stund vid kanalen och lät solen fånga oss lite, efter några timmar i stan blev det bussen hem, väl hemma tog jag ut katten i trädgården och tog plats i solen. Härligt tills nu på kvällen då man känner sig varm i hela kroppen. Nu är jag hemma för kvällen igen och resten av helgen blir som den blir, saker mer eller mindre planerat.
Nu ska jag slå på en bra film och ta något att äta, vi hörs

Underbart

Vädret är helt underbart, det är över 14 grader redan vid halv 9 tiden på morgonen, det börjar bli sommar nu.
Ska snart ta mig till bussen för att komma till skolan och som sagt skriva ut min affisch sen är den skoldagen över. Där efter blir det stan, super mysigt.
Gav mig sjutton på shorts och mina höga gladiator skor idag som jag köpte förra året, älskar dom verkligen!
Det var allt för mig just nu vi hörs i kväll eller i natt.

LARM LARM

Kort skoldag, eller lagom lugn. På lunchen åkte jag och favorit pinglorna, ja för pinglor är nu till stan och åt på burger king och tog det allmänt lugnt eftersom vi alla var mer eller mindre sjuka för idrotten. Vi gick runt i affärer, i ungefär alla äffärer vi gick in i så pep larmet i affärerna. Observera när vi gick in i affärerna. Första affären tänkte man okej det är säkert fel på den.... I den 4 affären gav jag upp. Butiksbiträdena visste inte vad det var men vi kom på sen att dom frågade om vi fick sms när vi passera larmen och vi tror med majoritet att sanna är den skyldiga med sin telefon troget i handen. Jag orkade inte gå in var och varannan butik och det pep så i vissa stannade jag och sanna utanför hahaha. Man blev faktiskt nervös även om det inte var något? Butiksbiträdena dyker ju på en men vi kom ju som sagt in i butikerna när det pep så det var själv en expidit i en butik som upplyste om oss att sms-skickande kan ge störningar. Så ja där lärde vi oss något nytt, tänk vad världen är uppbyggd på fakta. Tillbaka troget i skolan där vi var ca 4 personer på lektionen ( det här funkar inte med vår klass närvaro ) fick jag reda på betyg och jag är helt klart nöjd. Hela projektet är sedan 1 dag tillbaka nu helt klart och i morgon ska dem klara affischerna skrivas ut i A2 format, vilket för er med ingen kunskap är... stort. Nästan som riktigt filmaffisch format.

1 timmes skola i morgon sen väntas fika och shopping om det inte är för varmt för då ska jag njuta av att ta mig hem och vara ute i det fina vädret och få lite färg. Våra galna 3or springer ut i morgon kväll, det kommer bli tomt utan dom faktiskt men samtidigt kommer vi ett steg högre upp och ett år närmre studenten själva, och nya 1or på skolan ska skolas in. underbart! ❤

Nu blir det en stunds tv tittande sen är det dags att göra kudden sällskap

Sunny Day

Bloggade inte igår eftersom jag tog mig till skolan efter 2 dagar hemma och sjuk, förkylningen som nu blir värre av min allergi sitter kvar medan det andra är nästan borta nu. Idag är det torsdag, den slappa dagen i veckan enligt mig. Det blir ingen idrott för mig eftersom jag precis varit sjuk, får se hur det blir med lunchen om tjejerna ska vara med eller inte, annars tror jag det väntas en härlig fika i stan eller något för att sen gå på svenskan och få reda på betyg, uppgifter och liknande.

Stort grattis till Sanna idag, 16år. Hoppas du får en underbar dag
I morgon går jag i skolan 1h 40 min, vilket känns nästan helt onödigt får se vad vår lärare säger om vi behöver den lektionen eller inte. Vädret är helt underbart och jag hoppas att det håller i sig såhär stabilt nu ett bra tag. Imorgon är det även den sista fredagen i skolan om man säger så. Vissa ska sluta, därför ska vi passa på att fika innan dom ger sig av på nya äventyr på andra skolor

Inte som jag hade tänkt mig

Nej det blev inte skola för mig idag, vaknade när klockan ringde men märkte direkt att jag inte skulle till skolan när jag såg att jag hade feber och på dom få metrarna till toaletten ramlade jag ihop och allt bara snurrade. har sovit bättre än tidigare nätter idag så jag hoppas att jag tar mig till skolan i morgon, jag måste i princip för att få klart och kunna vila ut sen. saknar mina medianer, ni gör allt så mycket roligare.

Jag ligger nerbäddad i soffan och kollar på tv, har sällskap av min katt
men hon är inte så värst social för hon är mitt inne i sin förmiddags tupplur.

RSS 2.0