just the street lights

tittar man ut är det mörkt och dags för alla på vår sida av jorden att krypa till kojjs. gatubelysningen är de enda ljuskällorna när mörkret tagit över. nu är väskan packad och de mesta klart för i morgon.
ska gå ner och ta något att dricka sen ska jag sova för jag är verkligen döds trött
vet inte om de kommer bli ngt inlägg imorgon, vi får väl se
men bilder hoppas jag att de kommer

tidigare än vanligt

en helt lugn dag idag med drygt en timmes lektion och idrott men idag orkade jag inte vara med så jag slutade 11 eftersom lektionen efter idrotten var inställd. riktigt skönt stannade tag en liten stund i skolan en sen tog jag mig mot tåget och åkte halvvägs och sen hem. imorgon blir de också en lugn dag och efter den tar jag mig till min kära gamla håla med nikky sen möter jag upp mina party pinglor och äter mat och liknande. Sen damer och herrar får kvällen bli som den blir men det kommer bli toppen vad som än blir av. Kan nog vänta mig att jag kommer få ett eller annat hjärtfullt fylle samtal av nikky men det är absolut ingen fara haha! Whenever wherever my friend❤

för att nämna en helt annan sak är att en ny design har varit färdig sen drygt en vecka tillbaka men jag vet inte om jag vill byta, eller jo det ska jag men det är faktiskt så att jag brukar göra flera stycken för att sen välja en så jag blir riktigt nöjd. jag känner att min blogg har vårkänslor till max men lite förändring och fix skadar aldrig så vi får väl se hur det blir.

nu ska jag släppa ut katten min och spana in vad som finns i kylskåpet för jag går med i princip tom mage.
dags för käk, sen ska jag iväg snabbt med pappa på lite till-helgen-ärende.
vi hörs ikväll

BOYBAND

idolpojkar som kör på eget..

inget ovanligt

dagen idag har inte varit mer annorlunda än vanligt, förutom prov annars var den väl som alla andra dagar lik. Alltså helt underbara och ikväll har jag varit iväg lite och kört med pappa sen har jag pratat i telefon och bara slappat. Imorgon blir de en lugn dag med brännboll på schemat. och enligt vädergubbarna ska det bli en riktig stekar dag så jag kommer köra på vårkläder och solbrillor om det verkar bra imorgon när klockan ringer. nu ska jag snacka lite med mina party pinglor och kolla i garderoben var den har att bjuda på till imorgon. Annars för övrigt blir de fotboll som har rullat på tvn sen de börja,
godnatt bloggen, godnatt jorden!

Guldklimpar

BIG LOVE

glömmer aldrig den här sista bilden då jag och magdalena ska snabbt komma på något att göra för kameran är på självutlösare....tankarna går när vi i sista sekund kommer på att vi ska se ut som vi är nere.
kretiva elever som "sålt smöret och tappat pengarna"

Under kudden

resan hem från skolan idag har aldrig varit så jobbig, jag sov nästan på bussen. väl hemma stod maten på bordet och jag fyllde min mage med god mat sen sov jag en halv timme för jag var tvungen. Sen har jag bara tittat på tv och suttit här vid datorn, i morgon ringer klockan lite tidigare än vanligt för då väntas tåget med patrik till malmö sen är de dags för prov i skolan. usch jag kommer gå och grubbla på det hela dagen efteråt om det går åt skogen. men man kan bara göra sitt bästa och inte mer. på fredag är det valborg och det ska firas med dom bästa tror att det kommer bli en rolig kväll. vänner man kan skratta med och vara sig själv med, det är dom man skulle förvara under kudden om nätterna om det gick bara för att hålla dom i säkert förvar och inte gå miste om dom.
vi hörs imorgon

Stolt över mig själv

nu börjar klockan bli runt halv 4 och svenskan slutade för ca 15 minuter sen men nu är det såhär att vi har mentorstid kl 16. alltså en håla från 15.15 till 16.00 för att sen ha högst 10 minuters mentorstid. Många har tagit sig hem och det förstår jag för det har jag också gjort vissa gånger men idag sitter jag stolt kvar för jag tänkte att nej nu ska jag vara kvar. Vi är kanske 5 st som är kvar i klassen medans då ca 11 st har taigit sig hem av dom som var här idag. Det jag menar med att jag är stolt är att vissa tar sig hem efter skolan på cykel, 20 minuters buss resa eller liknande och då förstår jag inte varför man inte kan sitta kvar. Medan jag sitter troget kvar och har den längsta hem resan av alla i min klass och av många skulle jag tro. Det tar ca 1timme och en kvart för mig att ta hem, varierar på hur jag åker och så men på ett ungefär. Jag ser inte min pendling varje dag, 5 dagar i veckan som ett hnder utan jag tycker verkligen om min skola och då är det värt till varje lilla sekund.

Nu ska jag se lite program som jag missat på alla kanalers play sidor.
Riktigt trött idag och jag vet att allt blir sämre då så jag vet att mitt tålamod kommer tryta om jag ska ut och köra idag. Men det är bara att knipa igen och sen tänka tillbaka på hur jag kämpade när jag väl sitter där i min bil med körkortet i plånboken och glider runt.
Adios

PIGGELIN

för att gå från halv 10 till halv 5 idag i skolan så är jag ovanligt pigg idag, jag var inte alls trött på vägen hem, har varit ute och gått en runda och njutit av vädret. I skolan var det som vanligt föörutom b.larmet 2 ggr, betygs snack och ett nytt ämne. Inget att klaga på mer än att ibland var de svårt att hålla sig för skratt på lektionen, men jag tror det kommer bli hur bra som helst om man bara accepterar honom som man själv vill bli behandlad.
Har precis gett mitt hår en hälso omgång vilket innebär inpackning, care up medel och lite medel för mina lockar som utan regler blir till en lejonman. Nej nu ska jag kolla vidare lite på datorn och spela spel sen ska jag sussa kudden. Godnatt alla på vårt klot

B Larmet

2 gånger på en dag, rekord!
3 och en halv timme kvar i skolan, herre gud vad klockan ska gå sakta.
tur att man har sin dator när man väl får ha dom uppe fast de är ju ungefär alltid. spotify gör min dag idag sitter lite i min egna värld och låter musiken spelas i öronen. har av någon anledning kommit in i någon timbuktu period nu fast de varar väl bara någon dag. sen är de blandat igen. slänger in en av hans låtar här, inte min absoluta favorit och inte heller den mest kända men den är bra hans låtar enligt mig är annorlunda men sjukt bra och den här följer dom trådarna starkt.
Timbuktu - En high 5 & en falafel

En lång dag

Det kommer bli en lååång dag, kommer vara hemma vid halv 7.
så peppad jag blev av det. Verkligen inte! jag kommer ta mig hem, äta sen sova. Eller i alla fall ta de lugnt
nä nu börjar nästa lektion sen väntas mat

Gasen i botten

ute och kör, har telefon med om ni har något på hjärtat❤
vi hörs sen

If today was your last day


last night

kvällen igår spenderades väl, inget mer att säga om den. Idag är jag så trött så jag inte vad.. får se vad jag gittar på idag. Känns som halva dagen redan gått och jag ska ut och köra senare. känner min allergi idag och de är inte alls kul, tog tablett innan och den gör mig ordentligt trött. Gjorde 2 fina kap igår på min snabba shoppingrunda. Det var Ta plaggen -> prova -> köpa. En tröja och en kofta för 98:-  istället för 300! Det gjorde min dag faktiskt eller iaf en del av den.

Nu ska jag fortsätta göra ingenting, kanske ta en skål med glass och slappa

Anonym

hahahahah! "jag heter jonas och jag vill vara anonym"
knepigt läge att säga de i direktsändning

80

kort men skön dag i skolan och tåget hem idag var riktigt skönt för jag var helt slut i huvudet. i väntan på bussen såg jag min mathilda jag känt i dryga 11 år så jag trippa över gatan och pratade med henne tills våra bussar kom. Väl hemma var det snabbt mat och sen var de dags för körning idag med. känns som jag bara pratar om de men idag var de nytt moment. har ingen talan i bilen, säger pappa vänster så är de vänster och säger jag att ajg inte vill så har de ingen betydelse. revinge rakan idag och lite i byn. 80km/h är fan skit mycket när DU själv sitter som nybörjare vid ratten. idag fick tålamodet lite spel men jag lovar att större utbrott kommer komma. allt gick iaf skit bra och allt avslutades med att jag körde hem och fick en bra feedback av mamma och pappa.
nu väntas mer grunder, mer mer mer. och små saker. och öva öva öva

tänk när jag väl kör från skolan och mamma hämtar mig, helt galet. men det kommer inte vara någon big deal när det väl är dags för då har jag ryggsäck med kunskap
nu ska jag se lite program på olika play kanalerna jag missat under veckan sen ska jag sova.

I will do it

Jag har inte varit såhär trött som jag är idag på månader. jag brukar absolut inte vara den som har svårt att ta mig upp på morgonen men jo, jag har kommit i en sån fas nu när somnar om om morgnarna. Jag tror jag kom på lösningen i morse. Min allergi! trots att de inte är högsäsong så är de måtlig pollen nu för tiden och jag blir så trött av de. Ska jag ta mina allergitabletter? nästan kul för en av biverkningarna på dom är just trötthet.
om det inte står regn i backen när jag väl kommit hem idag så ska det ut och köras idag igen.

Nu till något annat, idol är i krokarna här på lördag och jag önskar alla lycka till.
har funderat på samma sak nu i ett år men jag vet inte riktigt, jag vill inte rycka upp något nytt eller riva upp något gammalt så jag tänker inte söka det här året. Om jag ska söka blir det nästa år eller nästa där på om idol håller i sig. Jag inga stor förväntningar vill bara se vad dom säger, men klart man inte skulle tacka nej till en guldbiljett. Om det skulle hända så vill jag ju då kunna ta den chansen och veta att jag inte förstör min skolgång eller liknande.

Nu drar snart min skoldag igång och den ser ut som en helt vanlig torsdag, fast man vet ju inte.
Kom ihåg! Allt kan hända på skolan eller i världen.

helt otroligt

arbetet i skolan är nu klart och slut. intervjun gick bra och i morgon får vi antagligen reda på vem som lyckades bäst i grupperna och får dom "jobben". Slutade efter min intervju vid 2 och då tog jag tåget, sjukt skönt idag faktiskt och sen den kära bussen sista biten hem. Käkade lite sen när pappa kom hem så tog vi oss ut och körde. Det här är bara 2:a gången jag är ute lagligt, jag har testat bil innan men då på o trafikerade vägar och idag var det helt otroligt. Ni som inte bor där jag gör vet inte vad jag menar när jag säger mossen men okej. Jag har iaf kört mossen kanske 12 ggr runt runt runt nu idag. Jag har stött på kalvar på vägen, idioter som kör som fan. Jag kan växla som en gud redan och idag backade jag och pappa satt som förstelnad och sa: Fyfan man kan tro du har gjort det här förut. Nu vid 21 så bestämmde vi oss för att sluta för dagen och då säger pappa: Bra nu kör vi hem, jag tittar på han och menar: EH JAG? KÖRA? och där bar det av. Körde den sista biten hem också en liten extra rund.
jag är så stolt så jag är....stolt!

kan de vara intressant att följa mig mer intensivt här på bloggen vägen till att få mitt körkort?

Daniel Westling, TITTA!

att dom ens orkar lägga ner tid med sånt här, men visst vissa ägnar sitt liv på sånt här.
ändå lite kul

D-Day

idag är det dags för oss graf elever att bli grillade. I vårt projekt är sista slutet en "arbetsintervju" man konkurrerar mot dom man har mot sig i samma företag och efter intervjun kommer en i gruppen få det så kallade "jobbet". Inte på riktigt då, men jag älskar faktiskt att lärarna har så mycket fantasi och verkligen gör något roligt av våra arbeten. Vet inte hur de ligger till i dom andra profilerna men vi på graf, vi har det bra!Håller på att kolla igenom lite tips och frågor nu och hoppas på att de kommer till någon nytta. För kl halv 2 ska jag och min grupp som har findus som företag läggas på grillen och det är då upp till bevis. Jag är ensam tjej i min grupp och konkurrerar mot 3 killar så jag får själv stå för girlpower styrkan.
så spännande..
på återseende❤......

kära besökare

Vi har ett kundmeddelande..

jag finns just nu i frysdisken bland findus alla grönsaker och läser på det sista till intervjun som sker i morgon
Ha en fortsatt trevlig kväll, Godkväll

För varje person

För varje tjej som oroar sig över att hon är för tjock.
Så finns det en kille som oroar sig över att han är för smal.

För varje tjej som oroar sig över att bli stämplad som '' För erfaren ''.
Så finns det en kille som oroar sig för att bli stämplad som '' för oerfaren ''.

För varje tjej som känner sig pressad till att ställa upp på sex.
Så finns det en kille som känner sig pressad att ställa frågan.

För varje tjej som har tröttnat på rollen som fnissande spånig bimbo.
Så finns det en kille som är trött på machoidealet.

För varje tjej eller kille som vågar säga * Jag är osäker *
Så finns det en kille eller tjej som vågar säga * Jag med

Killar och tjejer

igår spenderade jag kvällen med läxor och när mina kära föräldrar väl var hemma var det dags för att ut och köra igen. det går bra..verkligen bra. Min pappa sitter som slagen ibland när jag klarar saker han inte ens bett mig göra.Många tror nog att " Äh det är bara att trycka på gasen och sen bromsen när man ska stanna" Visst, hoppa in i bilen sen så ska vi nog se hur de kommer bli. Vi tjejer har sämre självförtroende än killar och just inom det här ämnet med körkort och bil ligger fortfarande killarna ett steg förre än oss tjejer. Vi får räta på ryggen och visa att vi kan för det kan vi. Killar har haft intresset för bilar sen långt tillbaka. Nu menar jag inte att tjejer inte kan ha det men det är killarnas passion från barnsben om jag säger så.

Jag tar ett exempel:
- En kille kör moped och ser att polisen kommer. Vad gör han/Vad tänker han?
Killen tycker det är spännande och tycker att bli jagad är coolt för stunden.
Inte lika kul tycker han när han har visat böteslappen för sin pappa.

- En tjej kör moped och ser att polisen kommer. Vad gör hon/Vad tänker hon?
Tjejen blir skräckslagen och hjärtat bultar. hon tänker direkt på olagligheterna och vad som kan hända så hon stannar innan det blir värre.

Killar har lite mer " jävlare-namma" i sig än tjejer.
Men vi tjejer sköter oss bättre i trafik, så tjejer
Räta på ryggen och visa att vi också kan

Kommer vara ute och köra hela kvällen idag så vi hörs kanske sent ikväll

Centralskolans Klass H

För ca ett år sedan nu var jag i slutet av allt mitt kämpande.

Jag hade då tagit mig i genom den svåraste perioden i mitt liv. varje dag bestod av att man kämpade för att hålla allt uppe men det sänktes precis som titanic när lärarna klappade mig på axeln och sa: du kan bättre.


Dom hade till stora delar rätt men vem orkar ge allt när man knappt hade orken för att öppna ögonen om dagarna. Under åren hade korridorerna tappat mer och mer färg, lektionerna var pest och inte blev de bättre. Varje rast var som att få ta ett andetag ovanför ytan, man träffade sina vänner och fick släppa alla tankar för en stund. Mitt i lugnet hörde man någon i klassen säga: H, vi går in nu och då var det dags att hålla andan igen. Jag minns hur maten smakade, hur många personer man kunde sitta på en bänk, vilken färg min engelsklärare hade på skorna som var så små att man knappt såg dom.


Jag minns hur man bara ville springa ut från den tröga dörren och aldrig mer komma tillbaka. Man kände sig som en fånge i ett fängelse. Varje dag var en ny läxa och klarade man inte kraven väntades straff, inte att man fick linjal på fingrarna eller 10 slag i gumpen. Jag syftar mer på att ens egna betyg blev straffade.


Halva min klass var klasskamrater sen förskolan och vi har sett varandra växa upp. Lämna overallen och stövlarna och istället gå i skinnjackor och pumps. Vi förändrades de gjorde vi alla men vårt inre var detsamma. Vi har bråkat, vi har haft konflikter men vi har vetat vart vi haft varandra. Vissa av er är så speciella, varje individ är speciell och har sin egen personlighet.

Vissa höll man vid sin sida hela tiden, vissa ville man bara sätta händerna kring och och strypa men vi var dom vi var, vi var världens bästa klass.


Vi kom nu till den dagen då vi skulle ut genom den tröga dörren och aldrig mer komma tillbaka. Alla var glada, vi kände oss fria men vad hände när tanken slog oss. Den tanken om att vi inte var en klass längre, vi skulle iväg från det som hade varit vårt bo i 3 år. Vår tid som klasskamrater efter 3 eller 10 år var nu slut. Vi alla hade en ny väg att gå när vi hade passerat den dörren. Hade vi fortfarande det leendet på våra läppar då?


Då i den situationen när man stod där och det väntades på en ny väg var man osäker, man blicka tillbaka och man såg dörren till skolan. Man kunde se sig själv stå där inne innanför glasdörren för där var man trygg. Trots allt jobbigt, alla svåra stunder var det nu man förstod vad tiden innanför dom dörrarna hade gjort för var och en.


Man skulle nu ta steget till en helt ny värld, som att stå vid kajen nere vid  hamnen med livbojen runt sig och tänka: Hjälper bojen mig hela vägen? Man hade inget val man höll i bojen och hoppade. I luften gick tanken: Valde jag rätt väg? Och sen landade man på okänt vatten, ni fanns inte där. Det var inte er man såg flera timmar, varje dag, fem gånger i veckan. Det var helt nya ansikten. Jag själv hade valt min väg för min magkänsla och tro om att jag klarade av det här hade tagit mig hit.


Nu efter snart ett år står jag på en säker klippa. Jag har spenderat snart ett år här och jag har inte ens behövt slita för mina resultat, för det jag gör nu är sådant jag vill hålla på med och brinner för. Det gör allt mycket lättare. Om 2 år står jag med bojen runt midjan igen och ska lämna kanten. Åter igen kommer jag då lämna personer, minnen och alla stunder.

Men allt kommer finnas kvar. Alla stunder som klass H finns i våra huvuden, dom finns innanför den tröga glasdörren. För tro mig, lärarna kommer aldrig glömma vår klass. Minnen kan inte slå ut varandra, därför bevaras alla. Även dom man ville strypa i vissa stunder fanns där och gav ett stöd, även dom man inte stod nära hade sin betydelse i slutet ändå. Varje personen betyder något för alla när man väl inte ser dom lika ofta som man brukar.


Jag hoppas med all min önskan att vi alla kommer lyckas, för vi har hjälpt varandra till det steget på stegen vi är på nu. Tack för allt stöd jag fick när ni väl visste vad jag bar på och kommer bära på resten av mitt liv.

 

CENTRALSKOLANS KLASS H, Hoppas vi ses alla snart igen.


muskelvärk

jag orkade helt enkelt inte ta mig till skolan idag, har så fruktansvärt ont i ryggen sen igår och det vi ska göra i skolan tänker jag sätta mig och skriva klart nu så går jag inte miste om något. det blir skola som vanligt imorgon om de inte blir värre, ska till och med åka dit tidigare för Johan har sagt att han ska hjälpa mig med lite arbete. otroligt bra lärare! nu ska jag skriva lite engelska sen ska jag njuta framför med någon bra film.

en söndag

medan andra använder söndagen till att vara bakis, spela match, städa, träffa släkt eller vad det nu kan vara så vad gör då jag? Jo jag har städat och polerat bilen i 6 timmar, rycktes upp ur sängen vid lite över 9 sen var de bara att dra igång enligt pappa och så har det varit hela dagen. Har ont i hela kroppen men fin som tusan blev den. Tog en runda ut till mormor och morfar innan och nu ska jag bädda ner mig i nybäddade lakan, helt underbart!

Jag brukar ju använda söndagen till att städa men har mamma städat i huset och jag och pappa fixat min bil.
Min pappa vet vad det handlar om när det gäller att ta vårda om bilar tro mig! Han har varit bil intresserad och hållt på med det sen han var en liten knatte på 6år så jag tror på det han säger och det blev en hej dundrande resultat.
Det här gjorde vi bra pappa, du är toppen!

A red car

Glöm bil köp i veckan som kommer, glöm allt tjat.
Vi åkte iväg med en bil och kom hem med två. Vi har nu köpt min bil eller ja den ska ju vara vår extra bil i familjen men jag kommer använda den mest därför är den min. sparar redan pengar till bil så när jag får körkortet om ca 10 månader så får jag se om jag kommer behålla den jag har nu eller jag köper en dyrare. Har spenderat som sagt den här dagen på att leta bilar och den jag trodde skulle vara en pärla var en pärla. Imorgon kommer de bli tvättning och städning av bilen så den får min style haha sen på kvällen ska jag köra ut till mormor och morfar. Och på måndag är de på riktigt med pappa eller mamma i bilen. De ska slitas som sjutton gubbar för när jag väl är 18 ska de bli körkort direkt. Och de kommer bli så bra så, längtar redan.
Nu ska jag slänga mig på soffan och käka chips och helt enkelt bara njuta av kvällen

On the road

orkade inte skriva något inlägg igår kväll för jag ville inte sitta vid datorn. efter skolan som slutade 4 så åkte jag halvvägs hem sen blev jag hämtad på vägen. Lite saker som skulle införskaffas och när vi skulle hemåt träffade vi på en av mina bästa vänners storebror som nu köpt bil, det blev tydligen som han kollade på när vi träffade på han härom dagen. Grattis till alex! nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar så vi kan äta sen ska vi åka runt och kolla på bil till mig. WOHO! har suttit och valt ut lite bilar nu som pappa ringt på så nu är de upp till bevis för bilarna och vara snygga. Är där någon pärla blir den min i veckan, känns konstig att jag sitter här och snackar bil och körkort. Var jag inte precis 10 och fick mobiltelefon..åren går så fruktansvärt fort och jag ska om mindre än ett år köra upp för körkort.

För att ta upp något annat så har jag fått nytt jobb på kroken, ska jobba i slutet av maj och även då designa skyltar igen. Pengarna rullar in som de ska och de går bra nu...

Varje dag fylls min stora spargris med något mynt jag står kvar med målet att tömma den i december.

annorlunda fredag

Sitter vid köksbordet och väntar på att pannkakorna ska bli färdiga i ugnen, det är frysta färdiga pannkakor man bara lägger in i ugnen och värmer upp. Verkligen bra att ha hemma dagar man helt enkelt inte orkar laga mer invecklad mat. vid ca 11.50 ska jag ta bussen för att idag börjar jag inte skolan förrän 1 och går till 4. ingen rolig tid att sitta på skola men vad ska man göra när man inte har någon makt. Jag ska i alla fall ha energin uppe hela tiden så jag äter och har med mig frukt och choklad som man kan knapra på mellan raderna på sin kodning till hemsida.

Ska verkligen använda timmarna för att kunna gå ifrån skolan stolt att man har till stora delar hela projektet klart.
Så nästa vecka när många sitter och är stressade och försöker få ihop sitt projekt sitter jag ute på gräset och slappar. Jag tycker själv det är bättre att göra allt från början och sen kunna ta de lugnt än att slappa först några dagar sen få ångest och stressar i sista minuten.

Jag blev utkallad härom dagen för att prata med en av mina lärare om mina mål och framtid.
Eftersom jag inte har något att ta igen, så fick jag bara höra beröm och det glädjer mig. Vi har lagt upp en plan på uppgifter till mig eftersom lärarna tycker jag har mer kapacitet för högre uppgifter och högre betyg. När en lärare säger att man kommer gå ut med MVG som slut betyg i deras ämne redan i ettan så hr man visat kunskap och jag känner själv att jag kan mer. Så det kommer bli kul att få slita lite mer.

fast car

det blev som jag sa trots timmarna vi hade håltimme på så stannade jag kvar i skolan och var med på idrotten och matten. har varit runt idag och kollat på bil till mig med mamma och pappa, inget som föll oss på smaken idag. Bilen vi mest trodde var något att ha visade sig inte alls så som vi trodde när vi väl provkörde den. Men jag tycker verkligen det är kul att få komma till det här steget. visst jag har kört innan men nu är de allvar ska vara så förberedd så när jag väl fyller 18 ska jag köra upp och BANG sen har man körkortet. jag vet att jag kommer klara det bra. så nu behöver vi ju en bil till och då är jag med för att säga mitt eftersom det är den bilen jag kommer ägna lite mindre än 1 år i för att övningsköra sen blir det väl förmodligen en annan som första bil när de väl allt är grönt och klart.
tuta och köra
nu ska jag stänga datorn för kvällen

solen skiner, glada miner

sitter ute med felicia och housin, de går något virus bland lärarna så alla våra lärare är sjuka eller borta av någon anledning. tänkte först dra hem men har ändå inget för mig så just nu har jag bestämmt mig för att stanna och ha idrott vid tolv sen matte som slutar halv 3. Ändå inte så sent så jag tänker genomföra den här ljuvliga skoldagen. Solen skiner som fan här alltså, så jag ska inte klaga.
Idag ska jag vara glad, glad som en piggelin

Gott & blandat

Vaknade och hade ingen lust till något, fast med envishet tog jag mig min väg till skolan och dagen har väl rullat på och har fått vissa saker helt klara. känns otroligt skönt, ska bara fixa en bild på annonsen och få p.brevet rättat sen är grunderna klara och dags för hemsidans skapelse. efter skolan tog jag tåget hem för jag tänkte jag skulle träffa en person, fick sällskap av marcel och hans klasskompis på tåget. Galna killar men härliga. Den personen jag hade tänkt träffa blev missförstånd eller kalla de va du vill. Men jag fattar inte riktigt vad som hände och varför du blev som du blev. Men jag ber om ursäkt och ska inte heller vara någon gnällspik.

När jag väl kommit hem så åkte vi och tittade på utemöbler, kände att jag behövde ha tankarna på något annat så jag kollade i affärer medan föräldarna var på sitt håll. Lite små shopping men är hel nöjd med köpen. Väl hemma nu tänkte jag att jag skulle vara flitig och börja på min hemsida men jag vet inte vad som är fel för inget vill som jag vill. Minsta fel och allt blir fel. Är inte heller på de humöret för att plöja igenom en hel kodning för att hitta det lilla felet så jag har stängt ner och tänker nu bädda ner mig i stället för inte kommer jag något längre idag.

Nu ska jag inte skriva mer klandriga och negativa texter utan bädda ner mig och sova

ROCK AWAY

Grattis på födelsedagen pappa! du har sagt att du slutade fylla år när du fyllt 34 men i år ville du fylla år hur kommer det sig. jag har en aning att de kan vara för du ville ha en ny polerings maskin till bilen. haha du är go.
idag har jag varit i skolan igen sällskap även av hanna idag som hade ett litet privat studiebesök på vår skola för att få se hur de går till en helt vanlig dag eller förlåt ingen dag på vår skola är ju den andra lik men men.
alltid trevlig med dig hanna och vilket underbart väder det varit idag..fortsätt såhär.
varit och bytat tillbaka mina spets leggings efter den insidenten som hände. firat kvällen bra med tårta och mys nu ska jag designa lite och surfa runt lite sen är de dags att krypa till kojjs.
adjöss.

No single lady?

hahhaha...klickade mig in och fick mig ett gott skratt av någon anledning

En expedit med pms

steg upp vid 7 idag och gjorde mig i ordning och hela kittet för att ta bussen lite vid 9. mötte upp mamma och sen var det dags för läkarbesök, varje gång exakt varje gång jag är på sjukhus blir jag deppig..gillar verkligen inte att vara på läkarbesök men är dock tvungen minst 3 ggr om året. Allt idag gick bra vilket känns skönt.
Efter sjukhuset tog jag och mamma en runda i stan och skulle byta ett par korta spets leggins som man har under shorts.

jag har aldrig i hela mitt liv blivit så påhoppad av i affär. shortsen som har legat i garderoben sen jag köpte dom för ca 2 veckor sen efter som det inte är så pass varmt än så det är läge att använda dom. Men igår när jag städade och högg i såg jag att själva spetsen tyget, de elastiska i legginsen stack ut som små trådar längs alla sömmar, så ska de inte vara på ett par helt nya. observera jag hade inte ens klippt av lapparna på shortsen. Expediten i affären tar upp dom kollar om dom har fler sen kommer hon tillbaka till kassan ställer sig och luktar på shortsen. ur hennes mun kommer med snorkig röst ur: mer de här är ju tvättade? lukta på dom.
dom luktar tvättmedel.

Jo men good luck hur ska dom kunna vara tvättade om lapparna sitter på?
Då när vi ifråga sätter de kommer nästa mening från expiditen: Man kan hur lätt som helst ta av lapparna och sätta dit dom igen ( den här affären har som en kedja där alla lappar sitter fast där man dock kan ta av kedjan med ett spänne) BRA! jag har alltså gått och köpt ANVÄNDA spetsleggins, jag har aldrig haft dom på men där står jag och expediten bara öser galla över mig. Men en sak slog mig när hon i kassan själv sa det där med att man kunde få upp kedjan hur lätt som helst.

För ett tag sen var där uppe en situation i media. Att expediterna i affärer har på sig kläder från butiken och säljer plaggen som vanligt sen. AVSLÖJAD! ni gör garanterat de i den affären för hur annars skulle du veta det med kedjan eller varför gick ni alla med kläder från butiken.
Har ni köpt dom till er eller har ni dom för dagen och i morgon hänger dom ute på hängare i affären igen?

Jag kommer inte sätta min fot i den affären igen, skulle de vara något jag köper där så ska jag lukta på det, dra i de, känna och klämma innan jag betalar något.

Allt slutade med att jag fick ett nytt par med mig hem, trevligt ju
ännu mer trevligare när jag nu ska prova dom och ser att de är en reva/maska i hela tyget på ena benet.
tillbaks igen till affären i morgon och då ska jag be om pengarna tillbaka. trots att jag skulle vilja behålla dom så är de inte värt det efter allt detta.
Mitt shopping humör sjönk till 0% redan efter den första affären.

Dagens Låtbild

LÅTEN & BILDEN har en koppling
Mange Schmidt - Giftig
Den är giftig o den smittar ner dig
Du har hört den förut så du visslar med mig

solen får mig att le

vilket fint väder idag, satt ute och åt glass precis och bara njöt av vädret.
nu känns det verkligen som vi är på rätt väg till finare väder och bättre årstid dock är jag allergisk mot pollen men får hoppas på att de inte blir så höghalt det här året. söndag och som vanligt nu förtiden städar vi lite och ska iväg en sväng sen om inget annat kommer i mellan. I morgon ska jag på läkarbesök och är då ledig från skolan. håller det här vädret i sig nu blir de en runda i stan efter och fika på något mysigt ställe med min älskade mamma.
nej nu ska jag skriva inhandlings lista och ta en runda med dammsugaren.
vi hörs i kväll skulle jag tro

I say..

I am what I am and that's all I can be


sakta men säkert

klockan är runt halv 2 och jag är lika seg som för några timmar sen när jag vakna, tänkte ta tag och städa lite för att få de gjort och slippa det i veckan som kommer men jag undrar när orken till det kommer. plockar lite sen gör jag annat och slappar sen är jag på de lite igen. det kanske leder till att de är städat till slut fast än att jag inte har den orken för att bara få de överstökat snabbt.
vi får se hur den här dagen blir, om något annat kul dyker upp.
världen är full av överraskningar det gäller bara att hålla ögonen upp för att kunna se och uppleva dom.

för er som inte vet

ser ut som en ekonomi ansvarig människa eller något men som sagt,

för er som inte hängt med eller sett mig på senaste tiden har de skett en förändring.

jag bär glasögon nu för tiden och är blond

nu vet ni det


kan inte vara mer än lycklig

en tråkig dag fast den har varit helt underbar. övning inför nationella och w.design. jag har vetat så länge att det här har varit rätt väg för mig och att höra det från någon man ser upp till rör en. All respekt och beröm jag fick idag var så jag kände värmen inom bords. Jag kunde höra mig själv säga " äntligen får du visa vad du kan". jag gick ifrån skolan sent, senare än vanligt men med ett stort leende, större än vanligt.
jag har tidigare blivit behandlad fel, men här har människorna ögonen öppna för personerna som vill lyckas

Mitt rum ser ut som ett bombnedslag, ont i min fot men jag ler
Jag ler så mycket så jag får träningsvärk i munnen.
Jag hade kunnat ställa mig på gröningen utanför och bara skrika.
För jag har blivit sedd
Upptäckt av andra ögon

Friday mornin'

förlåt det blev inte något inlägg igår, var helt slut efter trafikskolan och internet ville inte rikitgt fungera heller så det blev en stund framför en bra film jag inte kommer ihåg titeln på och lite mat sen somna jag direkt.
nu sitter jag i skolan, känns inte som fredag men det är det. engelska väntar om 20 min sen mat och sen en väldigt efterlängtad w.design lektion. Som det ser ut just nu så blir det en lugn fredag men allt kan ändra sig det vet man.
nu skriker min dator efter ström så jag får väl ta mig in till klassrummet och ta plats.
klart slut.

Empty room

här sitter jag lite tidigt som vanligt i skolan. börjar 10 och i klassrummet är de tomt förutom lilla jag.
skoldagen idag är kort eller hur man nu ska förklara den.
1 timmes lektion->lunch->idrott->1timmes matte.
efter skolan antar jag att jag ska med nikky på lite äventyr sen måste jag snabbt hem och iväg till trafikskolan.

vi hörs ikväll

VARNING!

För er som trodde det var brandlarmet eller något annat som tjöt i skolan nyss vill jag bara säga att det är lugnt.
Det var bara jag och chikke som hämtade våra saker i skåpen och han med en del på vägen, det är så det går till på vår skola med en nypa fantasi.
återgår till arbetet
klart slut

som vanligt igen

skolan är igång och chikke är tillbaka. allt på topp!
projektet som är igång nu i 3 veckor är enligt mig väldigt kul eller vi har knappt kommit igång eftersom det var första dagen idag men det verkar i alla fall bli kul. går till 4 om dagarna denna veckan vilket känns tungt såhär efter lov då man kommit av rutinerna lite men jag är snart inne i det igen.
sitter och gör lite designer och äter magnum strawberry white,
den glassen i mitt hjärta❤

nu ska jag sätta ögonen i lite design sen blir det sällskapa kudden tills min otäcka typ väcker mig...
ja vi snackar så klart om min den där fruktansvärda väckarklockan som ringer aningen för tidigt enligt mig men som sagt den vill bara mig väl, och få mig till skolan i tid.

It's over

då var påsken över och mina dagars arbete också, det har varit lugnt men idag har de varit mycket att göra men det har bara varit kul. men det är väl nu när man kommer hem som man känner hur trött man är, huvudvärk har jag men det kan jag förstå efter allt idag. ett känt ansikte dök upp i restaurangen idag, Mija från programmet bygglov. alltid trevligt. som sagt där är ju lite kändisar som dyker upp har jag hört och även varit med om. imorgon är det skola och jag ska upp ännu tidigare än vad jag gått upp nu dom här dagarna jag jobbat. har fått kämpa, hur blir de då imorgon?
lång vecka ser det ut att bli i skolan och det är väl inget jätte roligt precis
längtan efter fredag förstördes verklgen nu när jag ser att jag går till 16.00?
vi har innan gått till 15.30 men nu är dom ju så kreativa så vi ska tydligen få till 16 vilket kommer bli extremt jobbigt efter en veckas lov/arbete.
nu väntas tvn en stund sen ska jag sova tidigt för det behövs, det känns

unwritten

No one else can feel it for you

Only you can let it in

No one else, no one else

Can speak the words on your lips

Drench yourself in words unspoken

Live your life with arms wide open

Today is where your book begins

The rest is still unwritten


9 to 6

jobbat idag men tack vare ett ganska tråkigt väder blev det inte alls så mycket att göra men vi spenderade timmarna väl ändå, imorgon är det sista dagen och jag hoppas på ett bra väder så ska de nog serveras mat som vanligt. gillar verkligen att extra jobba där jag är, att till och med något så tråkigt som disk kan vara så kul bara för de kommer på ett rullband. jag har har kvar lite barn i mig tro mig. nu ska jag unna mig lite påskgodis sen bara slappa. tisdag är det skola igen, inget jag fruktar..jag gillar verkligen min skola.

de lilla

trött och allmänt slut i huvudet. klockan ringer kl 7 i morgon bitti
godnatt

lax och citron

har nu spenderat denna fredagskväll i soffan framför tvn mer orkar jag inte efter 9 timmars arbete.
det kommer inte bli så mycket bloggande under den här helgen eftersom jag jobbar och när jag väl kommer hem försöker jag hitta på något om jag orkar. Det kan väl bli några små snabba inlägg liknande det här men inget ut över det. i morgon är det bara upp till bevis om det kommer jätte mycket folk, som idag var jag både i kassan, i köket, disken och ute.
hur gick de till?
har jag klonat mig?
nejnej jag är helt enkelt bara kvick på fötterna.
imorgon när ni sover som skönast står jag och gör mat och baguetter
vi hörs!

första

RESULTAT


RSS 2.0