SLÖ

efter kvällsmaten fick jag ett annorlunda ryck, jag plockade fram symaskinen och experimenterade jag lite och jag hoppas det kommer bli som jag vill. håller det lite hemligt för det är inget att visa eller berätta om, om det inte bli något av det. men ja nu jag i min säng med datorn och tänker på om jag ska se en film eller något för jag är allmänt slö idag.
vi får väl se hur de blir

Stoppa pengar i grisen

sov ovanligt länge i morse för att vara mig. har fått en hel del bra saker gjorde hitintills idag. tvättat lite låter de inte fantastiskt? även rensat kläder, ätit och städat lite på rummet.precis dom sakerna jag behövde få gjort för är bara ledig imorgon också sen ska jag jobba fredag till måndag. de har varit ganska dåligt väder här idag så jag tog den här dagen till just dom sysslorna och hoppas med glädje att det är bättre väder i morgon för då tänker jag åka iväg och hitta på något. små shoppa är ju alltid kul men efter helgens arbete kan jag lova att jag kommer shoppa dom närmsta helgerna. brukar vara en trogen sparar när det gäller pengar men har inte varit så den senaste tiden, nå väl vi får väl se hur de blir.

jag har ett spar sätt som jag har hållt på med sen i början av mars när jag fick en jätte stor fin spargris i födelsedagspresent. det är såhär att så fort jag får mynt i min plånbok eller när jag kommer hem efter en dag och har mynt i plånboken åker det genast ner i spargrisen och den ska inte tömmas förrän i december är det tänkt.
heja mig om det kommer gå i mål!

ta det lugnt

klockan ringde 8 idag, visste att ohh nu ringer snart mamma och snart kommer byggarna eller vad man ska kalla dom. låg och drog mig till 9 sen fixade jag snabbt sen där efter plingade det i princip på dörren.
ibland undrar jag om man verkligen kan kalla sig det yrket man håller på med, kalla sig snickare/byggar men kunna ungefär lika mycket som jag som har haft träslöjd i skolan? dom försvann ungefär lika snabbt som dom kom eftersom dom tydligen inte kunde göra något åt det? luckan dom fixat var för stor och blablabla.. ringde mina föräldrar som klart blev skit förbannade eftersom dom så kallade "snickar-gubbarna" aldrig kan göra vid det. de tar evigheter att få hit dom sne när dom väl kommer hit kan dom inte göra något?

jaja i alla fall så var ju min morgon förstörd, så idag har jag inte gjort något speciellt.
att ta de lugnt kan vara skönt ibland men jag får panik när man inte göra något och bara sitter o gör exakt ingenting. shoppa vill jag inte för det är jag mer sugen på efter den här veckan är slut när jag jobbat och tjänat en hacka mer pengar haha. verkligen inte roligt att blogga och berätta hur man göra ingenting. men imorgon hoppas jag på lika bra väder så ska jag hitta på något.

inom en timme är väl alla i familjen hemma alltså mina föräldrar. och då hoppas jag på att mamma kommer med något förslag på en kvälls runda annars blir det som vanligt att vi går ut och går sen får jag se om jag hittar på något eller låter denna dagen gå till ingenting.

Kebab

nu är jag så trött, för vad egentligen jag har ju inte gjort något jätte speciellt idag?
mer än lite ärenden med pappa. innan vid halv 7 gick jag fram till byn och mötte upp Hanna. Det blev varsin kebab tallrik och läsk MUMSIGT! en massa snack och riktigt trevligt. Jag vet att du kommer läsa det här Hanna så tack för ikväll. Riktigt trevligt, hoppas vi börjar umgås mer ofta. Vi stack hem till mig en stund och bara snackade och min katt blev som klistrad för Hanna. Hon brukar vara huggen mot nya människor men kemin mellan dom 2 var bra haha.

I morgon kommer byggargubbarna igen, trötta mig men men nu ska jag slänga mig framför tvn en stund känner på mig att jag kommer somna i soffan. alldeles slut i huvudet nu och i morgon ska man upp tidigt bara för att byggarna kommer. kommer inte få sova ut på det här lovet, för närmare helgen när jag ska jobba ska jag upp innan tuppen. Herregud jag kommer komma till skolan utslitet, på alla ledigheter ska man passa på att vila upp sig och hämta nya krafter. nä kära vänner det kommer inte på frågan när det gäller mig.

En walle

såg precis den senaste wallander filmen Vålnaden. inte lika bra som dom andra varit för att:
1. dom pratade danska i en stor del av filmen ( ööööh fatta noll )
2. hela filmen hade ett dåsigt ljus, det måste vara för dom filmar mitt i högsommaren och vill ha ett sådant ljus men de fick filmen att kännas lite, va ska jag säga...omodern? där har vi ordet.

över lag tycker jag om wallander filmerna


the clock upon the wall

med musiken spelandes..
hörde jag en låt som jag kunde förknippa med en bild jag gjort
så här får ni både bilden och låten:

tiden går

halva dagen har sprungit iväg på något sätt, har städat lite av vad jag ska och fixat lite med design arbetet även idag men just nu sitter jag och lyssnar på musik och äter glass.
en härlig känsla och tankar i huvudet snurrar livligt
ingen aning vad jag hittar på idag det återstår att se det är skönt att bara slappa och njuta av att det nu fasktiskt är lov.

dagen i ord

väcktes kl 8 av min mamma! det var nästan så jag ville slå till henne nej jag skoja men de var inte särskilt kul att bli väckt vid den tiden men jag hade lovat mamma att fixa på hennes jobb nu inför påskveckan sen inhandla lite saker. så vid 10 var vi redan iväg och framme vid affärerna vi skulle till. resten av dagen har i princip spenderats på min mammas jobb. påskris hit och dit och alla möjliga glada färger, de tog tid men det blev fint sen har jag även fått mitt första uppdrag inom grafisk design utanför skolan. lite smått nervöst men som tur är de inte något stort jobb. de är mammas chef som vill ha lite nya skyltar och menyer med design och det blev jag erbjuden att göra. vilken ära ändå! så nu när jag sitter här hemma och mår halv kasst kan jag ändå sitta och göra lite olika design förslag till restaurangen som jag kan visa på måndag.

usch vilken tråkig lördag men vad ska man göra. jag ska preparera mig med saker så de inte blir värre för det passar inte att bli sjuk nu när jag ska jobba i veckan.
nu ska jag skissa lite och plocka fram godisskålen sen ska vi nog fixa lite fina förslag på designer här.

alla partypinglor och dansgolvskungar ni kan ju festa lite för mig med!

Life is life


en ny förändring

har nu ätit en god lunch och är äntligen hemma efter ca 2 ½ timme hos frisören. håret är alltid på ett visst sätt när man precis har varit hos frisören.  trivs bäst efter några tvättar, färgen ska ju släppa lite och ändras men jag är nöjd. har jämnat till min tidigare långa page eftersom jag ska låta det växa nu. därför är de kortare nu men det är bara för vi har jämnat till det.
nu ska jag se film och njuta av dagen, vilket härligt väder idag.
funderar på att sätta mig ute en stund sen och fika

All the right moves


1000 miles



de var en lång väg till att komma hit jag är idag

det var värt varenda steg exakt varenda minut.

nu när jag vaknar om dagarna,

är drömmen jag alltid drömt om min vardag.

helt fantastiskt


Dagens diskussion

Har ni någonsin fått höra det? Jag hör det ganska ofta faktiskt och jag tycker ibland det är så otroligt irriterande. Klart musik åldras men att lyssna på en bra låt och någon säger men åh den är så gammal! so what? en låt som är bra är lika bra ny som gammal. just inom musik kommer det nya låtar hela tiden som på ett rullande band men alla låtar finns kvar, dom existerar och det är för att kunna lyssna på dom trots att dom är flera år gamla.

Visst, vissa låtar förknippas med ett speciellt år eller ett års sommarplåga t.ex men de är fortfarande musik
De är klart man vill hålla sig till den senaste musik för det är ändå den man får höra vart man än går. Men jag själv kan säga att jag älskar att lyssna på låtar som är gamla och bra.
Man tänker: åh de var längesedan jag hörde denna låten.

i dags läget är det så att så fort du slår på dom mest populära radiokanalerna får du höra de mest färska i musikväg, tänk så skönt det är med musiktjänster som spotify t.ex där du kan bestämma själv vad du vill lyssna på. när du vill, hur länge du vill och hur gammal än låt än.
Tänk så snabbt musik blir så kallat gammalt nu för tiden. eller kan låtar åldras?

Onsdag

sitter och degar framför TVn, ska strax ut i köket och fixa ihop lite lunch sen ska jag plugga och vara duktig.
får se om jag gör mina ärenden idag eller jag tar det i morgon.
härligt väder idag, kanske inte de bästa men bättre än gårdagen

colors

det här är jag, hahaah!
har inte haft något att göra idag i skolan så jag satt och kladda och det slutade såhär.
imorgon är jag som sagt ledig och de gillas, ska passa på att plugga för att vara duktig sen åka in till stan eller något.
ska passa på att vara uppe länge idag också
även om jag inte tror jag klarar mycket längre än vanligt när de är skoltid.
ingen väckarklocka som ringer imorgon eller jo kanske men absolut inte så tidigt som vanligt.
ha en fortsatt trevlig kväll♥

på gång

alldeles strax slutar jag för dagen, hinner bara hem sen ska jag iväg en runda igen.
sen kväll ska de pluggas, jag är så duktig
imorgon är jag ledig för jag är bäst.

det kan inte bli mycket bättre än såhär.
är på topphumör idag, hoppas det håller i sig

tumme ner

REGN REGN REGN

& jag som ska gå till bussen snart.


Summer 09

 

All the past

Is just a lesson that we've learned


 


duktig

har känt ett lugn idag jag inte känt på länge. trots att jag varit trött som en åsna idag har jag kunnat slappna av.
det mesta i skolan är över nu, nästan. men jag kunnat koppla bort allt för en stund och bara slappna av.
nu är jag slut i kroppen efter lite träning och en kvällsrunda med mamma.
nu väntas lite tv och en liten titt på ekvationer eftersom jag inte gjorde det innan.

food

konstig bild men jag är iaf hemma nu och har varit de i 1 timme.
var hungrig så jag tänkte: varför inte friska upp mina hemkunskaps talang och göra mat.
svepte ihop en snabb & god omelett med skinka, ost, creme freiche och tomat.
mums! nu ska jag äta klart sen kolla igenom lite ekvationer.

I have arrived

när klockan ringde i morse tänkte jag oh nej! hade inte alls lusten att gå till skolan, så de blev att hasa sig in i duschen, en frukost som engligt mig inte smaka något så tidigt på morgonen sen bara slänga på sig lite kläder.
hade sällskap av hanna på första bussen, trevligt trevligt :)
sitter nu i skolan och väntar på att en timmes matte lektion ska dra igång. dock kom jag nyss på att mina matte böcker ligger i min fåtölj på mitt rum eftersom jag pluggat det i helgen. jaja de tillhör väl en måndag när man är trött och tänker en gång för lite än en gång för mycket.

idag väntas även redovisning och prov.
sen bär det äntligen av hemåt och då vet jag att det återstår bara lite bokläsning och ett prov till denna veckan
yes allt arbete börjar avta...
nu tycker jag att jag hör elisabeths röst ute i gången
dags att träna matte

FRESH

usch dagen började dåligt eller hur jag ska säga. kände mig deprimerad över att bara vara hemma och plugga, plugga och plugga. minsta lilla tråkiga sak lät så otroligt tråkigt i mina öron så jag var väl lite av en gnällspik.
idag vi firat mamma lite här hemma med tårta och god mat och det skada ju inte uppe på allt tråkigt. sen har jag bara pluggat och tänkte läsa igenom allt igen en stund nu efter jag skrivit klart. efter kvälls maten gick jag och mamma ut gick i drygt 40 minuter, riktigt härligt faktiskt. Efter det väntade en lång dusch med hår inpackning och peeling. Man känner sig så fräsch efter så det är otroligt.

Tro det eller ej men jag räknar nu dagarna tills jag ska fixa håret, så långt tycker jag det har gått nu så jag verkligen räknar ner dagarna. På fredag är det dags. gud så spännande

nu väntar mitt älskade typografi häfte + anteckningar

tjingeling

Happy B-Day

det blev inga inlägg igår för jag hade saker att göra dagen lång. på förmiddagen åkte vi in till optikern och fixade mina glasögonen, bytade till mjukare sadlar (dom som sitter på näsan) sen åkte vi vidare och tittade på lite möbler och sånt. Får snart ett utbrott på dessa tapetserare som ska komma hem till oss, men bara dom kommer snart så är jag nöjd. Typ alla mina nya möbler står i min stora garderob i sina kartonger. Wiihoo va kul de kommer bli när de väl är dags att sätta ihop allt. det kommer bli en STOR skillnad på rummet det lovar jag. Igår när jag kom hem åt jag sen var man tvungen att plugga inför måndag. Inte allls kul att sitta och plugga på helgen men det är sånt man måste. Ska ändå inte klaga eftersom på min skola har vi knappt prov.

Idag väntas en slappe dag, ska plugga såklart? sen kommer jag ta pauser från det då jag kommer bl.a se film och äta tårta.


Grattis på födelsedagen mamma

jag älskar dig ❤



bio nu nu nu!

jag vill gå på bio nu!....nu!
tycker det verkar vara så många bra filmer på bio just nu

även om jag såg percy jackson i måndags på bio är jag otroligt sugen på att gå på bio igen
aaah!

 



en lugn fredags kväll

de blir en lugn kväll idag, trött som tusan så jag bestämde mig för att stanna hemma idag och tillbringa kvällen med film och godis..och pluggande. Typografi hit och dit. men jag ska läsa igenom det någon gång till sen blir det film.
ha en galen eller lugn fredag allesammans

jag säger

som man städar får man leva


Med mat i magen

Slutade efter provet idag precis som jag trodde så jag slutade runt 11. bussarna går inte jätte ofta dom tiderna på dagen men jag lyckades fixa de ganska bra. har varit hemma i drygt en timme nu och jag har precis ätit klart och tänkte sätta mig ner och göra klart mitt novellhäfte nu så har jag bara pluggandet inför provet kvar sen.
Den här helgen kommer till stora delar bestå av plugga sånt är livet men de är mycket nu sen blir det lugnt en tid framöver. så kanske jag inte ska säga? då kanske de blir värsta mega jobb i skolan (ta i trä.)
nä nu ska jag vara duktig och sätta på tvättmaskinen, är de inte fantastiskt? nä men jag brukar va flititg när det gäller sånt.
Sånt gillas i mina föräldras ögon, heja mig!

Calling Out


we can

de blev en snabb runda med mamma efter skolan och yes jag fick med mig dom byxorna jag jagat med mig hem.
sitter och pluggar datakunskap har prov på det imorgon i typ 45 minuter sen slutar jag för dagen?
det känns jätte lönt, men okej provet ska göras så jag åker dit sen får vi se vad jag hittar på efteråt.
mer kul än såhär blir det inte i kväll
så ha en fortsatt trevlig kväll & godnatt

Dagens diskussion

när jag åker min dagliga buss runda till och från skolan kommer verkligen många tankar fram.
en sak som jag tänkte på idag var att vad jag vet eller känner till så är de ofta en av föräldrarna som lagar maten i husen.
Hemma hos mig är de bara mamma som lagar maten, pappa kan inte säger han och jag vet inte riktigt.
eftersom min mamma är inom restaurangbranschen så har de väl blivit på den vägen.
jag vet också hos att en av mina bästa vänner är de oftast pappan som står för maten, mamman lagar också ibland men då uppskattas inte maten lika mycket. haha det ska vara chili i stora lass om hennes pappa får bestämma.
är de oftast så?
att de är bara en av föräldrarna i huset hemma som står för maten?
hur är det hemma hos dig som läser detta?
tyckt till♥


Som vanligt

idag är de torsdag och dom ser ut precis som vanligt.
slutar runt halv 3 idag och då ska jag bli hämtad av pappa sen ska vi hämta mamma och sen ska vi göra vårt 2a försök för att få tag på ett par jeans jag vill ha. håller
tummarna för min egen del! haha
ikväll blir de 100% koncentration på datoruppgifterna till provet imorgon.
usch, de är mycket just nu men det är bara att ta dagen som den kommer.

vi hörs /

Mitt i

sitter mitt i pluggandet av datorkunskap men hade tänkt snart avrunda pluggandet.
orkar inte mer för idag.Har inte kommit på alla svar till frågorna men de får vara tills i morgon. jag slår vad om att någon i klassen kan dom så jag kan få svaren. nu ska jag titta på tv med mamma och pappa och slappna av sen ska jag sova sött.

hur långt kan det gå?

haha, jag bara skrattar för jag menar hur långt får det gå
bara för det handlar om en kändis?

Kanelbulle & Pyttipanna

ja jag började skoldagen med matte prov och jag vågar inte säga hur de gick för de brukar då alltid vara tvärtom när man får resultatet i handen. efter matten blev de vår kära vana på den här skolan, pyttipanna! inte så gott men jag avrundade lunchen med en kanelbulle. mums! nu ska vi ha svenska om 20 min sen G.K hoppas man får gå när man är klar för annars slutar jag halv 4.
it´s gonna be a looong day.
vad väntar kärleksfullt där hemma på mig?
jo datorkunskaps information som ska pluggas in till prov.
en ordentlig plugg vecka sitter jag mitt i och jag har en till framför mig.
sen blir det lov, men nej jag kan glömma sovmorgnar. icke!
jag kommer jobba hela påsken, 9 timmar om dagen
de kommer vara tufft men sen när det klirrar till fint i min plånbok klagar jag inte det minsta

Delen och det hela

ja delen och det hela är viktiga grejer inom procent räkning. sitter som slukad i min matte bok och pluggar lite nu innan jag ska kolla tv. mitt i pluggandet eller ja efter kvällsmaten kom mamma med dagens bästa räddning. Vi åker till nova. Det kunde inte låta bättre i mina öron jag lämnade matte böckerna på sängen och vi drog iväg snabbt. Fick med mig en av tröjorna jag spanat in med mig hem. byxorna egentligen skulle köpa var slut eller ja den färgen på jeansen jag ville ha fanns inte i min storlek. så jag får ragga upp dom i en annan affär.
Nä kära vänner nu ska jag fortsätta och kolla egenom matten.
vi hörs imorgon♥

Tankeställare

Alla har de tufft någon gång.
Den här låten får mig att tänka till, bli motivera och skänka hjärtfulla tankar till personer som behöver det.

En helt ny värld

( vem orkar vara seriös kl 9 på morgonen? inte jag iaf)

Som sagt igår efter skolan stack jag till optikern och mötte upp mina föräldrar sen hämtade jag ut mina glasögon.
det var som en helt ny värld när jag fick dom på mig.mamma hade fått mer rynkor, kompisarna var snyggare än vanligt och jag kunde läsa varenda skylt runt omkring. sen var de bio och tur att jag hade glasögon för jag vet inte annars hur jag hade klarat att sitta längst bak och se texten, men nu var det inga problem. En tevlig kväll med amanda och carro.

Filmen vi såg var percy jackson kampen om åskviggen. Själva grunden till filmen är som harry potter men den här filmen handlar om percy som inte vet om att han är en halvgud, son till poseidon och de ställer till problem. Filmen var bra skulle ge den ett betyg på 4 av 5.
Efter 20 minuter ute i kylan och väntan på bussen tog jag mig hem och då kände jag av dom där biverkningarna för nya glasögon, jag var yr och hade huvudvärk. Åt lite, tog ipren sen gick jag och la mig.

Nu sittter jag i skolan, vad gör jag med livet?
jag var här 1 timme innan jag började, men jag orkar inte sitta hemma och bara vänta ut tiden.
då tar jag mig hellre iväg trots att jag är för tidig.
jag antar det är lärarlös lektion idag fram till 12
vilken underbar dag jag har framför mig, kvällen kommer bestå av massvis med plugg.
ja ibland har man tuffa dagar men sånt är livet.

vilken härlig dag

vaknade upp och såg minusgrader på min lilla väderdator på rummet men det är inget som stoppar mig att vara vårklädd, alltså låta vinterjackan stanna kvar hemma och istället ta väst. en härlig känsla för visst är det kyligt ute men man får upp värmen på vägen till bussen. när man tittar ut nu från min skola ser man solen skiner men samtidigt ligger snön kvar men kommer försvinna sakta men säkert.

idag efter skolan kommer jag ta mig och möta upp min familj och hämta ut glasögonen, det kommer antagligen bli en helt ny värld för mig. jag vet av andra som får nya glasögon eller för första gången att man kan bli yr,ill amående och trött. ögonen är ju inte vana och måste ha en tid till för att vänja sig.

efter att jag hämtat ut glasögonen ska jag snabbt ta något att äta sen väntar bio med amanda.
trevligt kommer det att vara.
nu ska jag arbeta. så vi hörs ikväll antar jag
det märks att du inte är här nikita, krya på dig.

Himmelsblått

hämtade min tröja jag fick i födelsedagspresent idag, väldigt fin tack m&m!
översta bilden är en närbild där ni ser att de faktiskt står namn över hela framsidan + armar på tröjan.
På min tröja står min morfars namn precis under emblemet/ mff symbolen.

Nu dyker jag

nu ska jag dyka ner i matte böckerna och alla andra häften och liknande.
jag drunkar nästan och jag hatar när man verkligen måste göra saker men inte har lusten till det
har man någonsin lusten till att plugga?

Precis som resten av Sverige

en tidig morgon med god frukost, det kunde inte bli bättre.
Sen gjorde jag och mamma oss i ordning och tog oss iväg på en shoppingrunda. Hittade snygga vårkläder och en del av det kommer inhandlas i veckan.

Jag har nu kollat klart på melodifestivalen som drygt hela Sverige också gjort. Jag har sagt det här många år men nu ska jag sluta kolla på det programmet, det har tappat stil,klass och talang. Ursäkta mig men vad har hänt med svenska folket och deras öron. Enligt mig kunde det i princip inte bli värre.
Om vi nu vill vinna eller slippa ta dom sista platserna i eurovision? ska vi inte då satsa på lite mer kända personer och inte någon som bara ploppat upp?

Landet som vinner varje år har något som sticker ut från alla andra. Det kan vara en ballad av 40 st men just den där har något speciellt. Jag minns året då lordi intog scenen, jag blev paff och dom tog scenen med världens chock. Kära svenskar, de är att göra något annorlunda.
Men men vi kan väl hålla tummarna på att Europa faller för Annas röda converse


78 minuter

såg precis den här filmen, en kort skräckfilm på bara 1 timme och 18 min. Den har samma grund som saw filmerna, ett gäng personer är med om en olycka sen dör dom en efter en och dom återstående kämpar för att vinna över döden. helt okej film! fast läskig var den verkligen inte

alla har vi helg

viipps så var skoldagen över innan jag åkte hem tog jag och åt i stan , är så trött och slut idag så jag har bett mina föräldrar att hyra hem en hög med filmer och godis så ska jag bara vila sen måste jag plugga denna helgen.

om jag jag är piggare imorgon blir det shopping med mamma, mys!
har lite saker som står på min inhandlings lista och hoppas jag hittar något med mig hem.
just nu sitter jag och ser på I taket lyser stjärnorna, jätte bra hitintills enligt mig.
vi hörs mer i kväll

tänkte bara säga att..

jag saknar dig chiikkke! ❤❤


unstoppable

skolan gick snabbt och idag
efter skolan åkte jag hem med huvudvärk, längtar att få bort de.
sen har jag fixat skolarbete och läst bok
ingen direkt händelserik dag?
imorgon är de fredag! antingen går jag från 10 till 12 eller så är jag helt ledig.
hoppas hon är sjuk, för hon haltade när jag och hussii såg henne på skolan.
nu ska jag se lite tv sen sova.

hunger

sitter mitt i allt skolarbete
mitt huvud har stannat och behöver mat
bloggar mer efter jag fått i mig mat och kommit lite längre i allt arbete
hej så länge♥

morgonpigg

gick upp som vanligt idag..kl 6.
idag är de torsdag vilket innebär 2 små lektioner och idrott så då är de helt ok med att ha soft kläder på sig
var tvungen att vara färdig redan kl 7 för då skulle en nisse komma och kolla på en lucka på min ovanvåning, efter att han hade varit där så åt jag frukost med mina kära föräldrar sen blev de en kort paus sen trallade jag fram till bussen.

Är tidigt i skolan idag, men de är jag alltis så då är allt som de ska
idag väntas basket på idrotten vilket jag tycker är super kul.
ska hem efter skolan och plugga en hel del hoppas jag har orken till det bara
annars vet jag hur det kommer sluta.

från toppen till botten

fan nu tappade jag humöret helt. att en sån sak kan få en till att man tappar allt och bara sitter
frågan är om jag kommer skriva fler inlägg idag eller inte
vi får väl se...

längre fram

har saker längre fram som är planerat och bestämt, datum jag ser fram emot.
  • - 12 dagar tills jag blir blond, så nyfiken jag är på hur det kommer bli.
  • - en till stor förändring är väl att jag även kommer bära glasögon vid behov,
    ny hårfärg och glasögon de påverkar mkt och man märker det
  • - kommer jobba hela påsken, mycket cash
  • - tjejkväll

ett litet lamm bland massa rävar

sitter på min andra lektion för dagen och jag och typ halva klassen har precis haft samtal om vår svenska bok vi läser, några av oss ahr läst boken innan och sett filmen så vi gjorde bort oss lite när vi i princip berättade slutet av boken för dom son inte ens läst till den sidan man skulle i läxa. där var även ETT ströande objekt...blir galen på människan (hemskt att säga) men så är det ibland.
alla skrattade åt saker som man kanske inte förstår varför vi skrattade åt
men vi gick ifrån grupprummet med goda prestationer.
när jag skulle förklara vad lammets blick var så förklarade jag lammet som ett offer, ett litet lamm...då lägger william till....ja bland en massa farliga rävar.
Toppen! de slutade med ännu ett skrattanfall
härligt gruppen, det här gjorde vi bra

Morfar♥



ingen direkt i släkten är sportintresserad eller i alla fall inte så otroligt som du är.

Du fick med dig en som kunde följa med dig på matcher runt om i världen.

Jag, ditt äldsta barnbarn.

Jag har kommit närmre dig tack vare det här och de glädjer mig

jag har fått höra samma historier om och om igen

samma bilder tusen gånger om


du har varit skånes bästa ungdom

du har spelat mot dåvarande bästa spelaren pelé

men nu vet jag att du är värd alla historier du berättat

nu när du fått ditt namn skrivet på malmö ffs 100års jubileums tröja

de betyder något otroligt för dig, det vet jag

gratulerar morfar & grattis på födelsedagen 70 år


 

 

 

 

 

 

 



ögonkontakt

första lektionen idag var i 2 timmar men lärarlös så de var upp till var och en om man ville bruka allvar eller inte. Sen efter lunchen var det engelska och då körde vi övningar/lekar. Sådan lek man gjorde på dagis och början av skoltiden, man ska stå i en ring och kasta ärtpåsar till varandra i samma ordning så har man flera i taget. Vi klara nog 8 st tror jag, det gäller liksom att ha ögonkontakt...kul att leka av sig lite haha :)
en mysig hemma kväll har jag idag, mat och film med pappa och snart kommer mamma hem efter en serveringskväll.
nu ska jag läsa min kära svenska bok
vi hörs

uppe före tuppen

vaknade av att min älskade kisse skulle gosa ner sig i min säng.
jag han knappt få upp ögonen innan den där förbannade signalen började tjuta
ja precis jag pratar om den kära väckarklockan
den ringde 6.15 så jag var med god marginal uppe före tuppen
När jag väl kommer till skolan runt 9.15 så får jag snabbt därefter reda på att idag har vi lärarlös lektion.
alltså lektion men ingen lärare som kollar oss, fram till 12.00
känns världelöst men jag har en hel del att göra så jag använder tiden ordentligt
men som sagt man är värd en 5 lite då och då
man måste ju vila ögonen hehe.
kommer hämta ut mina glasögon i slutet av denna veckan, både kul och inte kul.

kort och enkelt

dagen drog igång vid lunch då det var dags att möta upp mamma och läkarebesök. hatar den svenska sjukvården!
efter de bar det av till stan och äta innan vi drog och hämtade pappa sen blev de hemåt.
inget mer att säga, ska snart avrunda den här dagen och sova.
imorgon är de skola.
precis som vanligt

inte som vanligt

vid den här tiden brukar jag sitta i min kära skola och vara flitig men idag är jag ledig p.g.a läkarebesök vid lunch tid.
känns konstigt men imorgon är jag back on track igen :)
nu ska jag laga mat, vi hörs

födelsedags presenterna

fick en enorm spargris, älskar när man får saker man själv inte hade slösat pengar på att köpa liksom...
älskar grisen
ny snygg vår värska för utflykter, färgen är så fin...
dom andra sakerna tycker jag nte är så nödvändigt att fotografera
- pengar
- kläder
- smycken
- fotbollströja ( har inte fått den än)
med mera...
sen 2 saker har jag bytat tillbaka för sakerna var sönder så jag har pengarna från det.

springandes i tygskor och myskläder

efter hög musik och fix i köket med mamma så helt plötsligt ser vi en katt utanför..
Jag: De liknar ju skrållan (vår katt)
Mamma: ja..
Båda: DE ÄRRR SKRÅLLAN

då hade vår ytterdörr av någon konstig anledning öppnats och vår katt var på rymmen. Hon är en inne katt och är endast ute i koppel eftersom vi inte tycker att hon ska vara ute och vara på andras tomter och liknande. I samma sekund fick jag och mamma kasta på oss skorna och spring ut och försöka få tag i henne. hon är så klipsk av sig och vet exakt när hon gör något hon inte får. våra grannar reagera nog på att 2 personer står i mys/ tränings kläder och utanför och springer efter en katt.
Efter hjälp av en hund skrållan tycker om fick vi tag på henne och efter det väntade ett straff.
In i duschen och fram med kattschampo
vi döpte ju henne till skrållan efter barn serien saltkråkan där den lilla tjejen som hittar på hys heter skrållan.
och de stämmer ju in, fast då en kattversion

jag ser solen

Godmorgon, vaknade kvart i 10. Gick ner och åt frukost med familjen sen nu har jag fixat klart de sista som blev över sen städningen igår och nu händer inget speciellt. Ska bara ta de lugnt idag och iväg en sväng lite senare.
Imorgon är jag ledig från skolan p.g.a sjukhusbesök.. skönt men hatar att behöva vara ledig för ett sjukhusbesök men men de är som sagt inte lönt att pendla till skolan på morgonen bara för att vara där en timme sen åka hem.
vilken härlig dag, de ligger runt noll grader och solen skiner.
är det här början på våren?

Mitt i allt

vaknade hos nathalie, vi åt och sen blev jag hämtad för vi skulle iväg men även nathalie skulle på match så de passade bra. var på liten ställen och letade present till min morfar som fyller 70 på måndag. när vi väl kommit hem kastade vi oss in i värsta städningen. man började röja lite här och lite där och till slut så stod man mitt i kaoset, men nu är de färdigt. känns bra att ha rensat garderoben, tömt hallen eftersom de snart blir tapetserat m.m

förresten så kommer lite bilder på lite födelsedags presenter och andra bilder i morgon när jag har mer tid.
nu ska jag slänga mig framför tvn med lördags gott och se film.

ett vackert godnatt

nu är mjukis/ sov kläderna på, nu väntas natt mat med nathalie och sen lite chips på de.
antingen blir de snack tills vi somnar eller så blir de att vi ser film tills vi somnar ifrån den.
Godnatt

Nu börjar skoldagen gå till sitt slut

drygt 10 minuter kvar av den här lektionen och hela skoldagen, känns bra att sluta såhär tidigt på en fredag och så ska de vara i 4 veckor nu.
snart ska jag äta sen blir de buss till nathalie och favoriterna.
vi hörs imorgon skulle jag tro
Tjingeling, pling pling

Efter natt kommer dag

god morgon allihopa, kom till skolan 30min innan vi började idag men den tiden behövdes till mitt och nikkys lilla hemliga projekt. haha gud som man kan skratta åt saker!

bland presentpapper och snöre

Har packat upp alla presenter nu och jag är mer än nöjd
dagen spenderades i skolan, tack alla som sa grattis m.m
bowlingen på idrotten va ball, filmen som är tagen från den timmen blev skit ball nikky!
ibland får jag fram massa konstiga ljud, men jag älskar att bjuda på mig själv och skratta fritt.
efter skolan blev de lite shopping med mamma och fick mer presenter sen åt vi ute, muuumssfillibaba!
nu ska jag snart sova för att jag är super trött.
en underbar födelsedag är vad jag haft, godnatt bloggen

4 mars, min födelsedag

Väcktes av den alltid vackra sången av mina föräldrar. Fick en del av presenter men blir mer i kväll, imorse va de jätte kallt och nu är de skinnande sol och härligt. Vinter jackan är riktigt kämpig men jag är fast beslutet för att från och med nu är det väst och jeans jacka som gäller om dagarna eller min nya vårjacka som fortfarande hänger i garderoben och väntar på en premiär.

tack alla som sagt grattis till mig antar att de blir mer under dagen.
idag är de ett år till jag ska börja glida runt i min bil. Yes...längtar!
nu kommer snart min älskade matte lärare och ska underhålla oss i drygt 1 timme sen ska jag hem.
vet inte om de blir inom stan eller de tar jag imorgon innan de blir favoriterna♥♥
tjingeling,

Dagen före dagen

sista timmarna blev jätte segt idag i skolan men det blev lite klart iaf.
nu är tiden satt för att färga håret och jag kommer testa att bli blond nu när jag ändå är åt de ljusa hållet.
för dom som inte vet så behöver jag ju glasögon och dom kommer antagligen komma nu dom sista dagarna i veckan eller i början av nästa. Ska ha dom sen också linser. De kommer bli en hel del ändringar alltså, helt ny hårfärg och glasögon, spännande!!
Jag antar att mina föräldrar kommer tåga in på mitt rum sjungandes i morgon bitti vid 5 tiden eftersom dom ska tidigt till jobben. Så de kommer bli en lång morgon men jag hoppas den blir bra, jag ska visa mina skillz i bowling och vara födelsedagsgrisen.
tänk så kommer det någon överraskning..... hihih kan knappt bärja mig! de bästa som finns

nu ska jag nörda mig vid datorn en stund.

herregud, vad får jag i paket?
jag har ju inte ens önskat mig något

bland raderna

i morse när jag på bussen slog det mig att jag fyller år imorgon. Klart jag vet om de och har tänkt på de men nu är det liksom IMORGON och ingen annan dag. I skolan kommer det vara en lugn dag med luektioner och vi ska även bowla på idrotten vilket bara gör min födelsedag ännu bättre.
Nu ska jag dyka ner i min svenska bok och läsa lite sen väntas 2 timmar G.design.
Sen blir det hemåt direkt för jag ska inom min frisörsalong och boka lite tider och annat

kudden, min bästa vän

nu blir de att nanna kudden, jag är super duper trött

✎✐

Försöker plugga

Hur de går, det drar vi lott om.


de är skillnad, tro mig

de är skillnad att 3orna är tillbaka på skolan. De var en kilometer lång kö till maten idag så jag hoppade över maten. Absolut inte bra av mig, skärpning. Kvittar hur man gör när man bara har 30 minuters lumch. Bara att stå i den kön hade tagit minst 30 min. och då om man hade fått mat i magen hade man kommit sent till lektion och fått negativt för de så det kvittar.
Det blir helt enkelt en stor ordentlig portion hemma ikväll.

early mornin'

tisdag och de väntas ett dubbel pass...dock kom jag hit vid halv 10 och vi börjar inte förrän 10.
Men jag hoppas dagen har samma flyt igenom så ska man snart hem igen, nästan!
en stor varm oboy gör bara min morgon alltd steget bättre än vad den var när jag kom hit, fast i mängden kommer jag bli pank om jag fortsätter såhär men vintern är snart över och så med varm oboy säsongen.
nu börjar de droppa in lite klasshomies i salen, vi hörs

nu har jag testat....

nu har jag testat den nya sortens ballerina...med kladdkaka?
varken äckligt eller super gott, originalet är bäst och kommer alltid vara
den nya sorten ska man tydligen också doppa för att få bäst smak,
för att kexet ska bli mer kladdigt. testa själv och säg er åsikt.

Köpa eller inte?


en tankeställare....köpa eller inte?
kan inte bestämma mig

då är det igång igen

nu så verkar det som bloggen har fått sitt nya utseende, måndag morgon och vi sitter som klistrade vid våra datorer..igen. allt är som vanligt + att alla våra kära 3or på skolan är tillbaka från praktik.
Fullt hus igen.

Glömde så klart mitt mat kort idag, de har jag ju aldrig gjort .... så antingen blir de mat från cafeterian eller så får jag ett hörn av nikkys talrik när hon ska äta.

RSS 2.0